Актьорът Мариан Вълев, който след участието си в „Под прикритие“

...
Актьорът Мариан Вълев, който след участието си в „Под прикритие“
Коментари Харесай

Мариан Вълев: Мнозина ме смятат за мутра

Актьорът Мариан Вълев, който след присъединяване си в „ Под прикритие “ завоюва прякора на екранния си воин Куката, споделя, че присъединяване му във кино лентата е един от най верните избори в живота му, написа Hot Arena.

" Понякога, с цел да стигнеш до верния път, би трябвало да минеш по неверния ", споделя Мариан. Интересни случки към снимачния развой и от превъплъщението в най-популярния български разбойник не липсват. Вълев споделя, че доста хора не престават да си мислят, че той в действителност е мутра и е част от ъндърграунд средите. Лошото момче на родната киносцена разкрива, че даже са го карали да заплашва хора, писа " България Днес ".

" Срещнаха ме някакви на автомагистралата и ме помолиха да се обадя на един и да го сплаша, тъй като аз съм Куката. Имаше всевъзможни такива неща. Може и да са си правили подбив с мен, само че аз съм лековерен “, спомня си артистът.

Куката разкрива, че сериалът е бил сниман, макар всички компликации.

" Борехме се! Рязаха ни подиуми! Опитваха се да ни спрат, беше знамение. Не позволяваха да псуваме, а въпреки всичко това е гангстерски филм, това е методът, по който се приказва. Но нещата се случиха с доста труд и доста обич ", добавя звездата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР