Актьорът Лий Сун Кюн, изиграл ролята на баща на богато

...
Актьорът Лий Сун Кюн, изиграл ролята на баща на богато
Коментари Харесай

Актьорът Лий Сун Кюн от наградения с Оскар Паразит е открит мъртъв

Актьорът Лий Сун Кюн, изиграл ролята на татко на богато семейство в южнокорейския филм " Паразити " (2019), е открит мъртъв. Новинарската организация Yonhap оповестява, че най-вероятно се е самоубил.

Звездата от наградения с " Оскар " филм е открит в кола в парк в центъра на Сеул към 10:30 ч. локално време. Според чиновник на незабавна помощ гибелта му е установена на място. Уточнява се, че Лий Сунг Кюн е излязъл от вкъщи си и е оставил записка, която наподобява на предсмъртно писмо. Съдържанието ѝ не се разкрива.

Агенцията прецизира, че актьорът е бил разследван поради хипотетична приложимост на опиати. Местните медии оповестяват също, че в последните дни 48-годишният Лий Сунг Кюн е бил три пъти на разпити в полицията по обвинявания в противозаконна приложимост на опиати. Последният разпит е бил през уикенда и е траял 19 часа. Актьорът не е признал виновността си, като декларирал, че е жертва на машинация. Тестван е два пъти от полицията за употреба на неразрешени субстанции, като те са посочили негативен резултат. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР