Актьорът Краси Радков продължава да се вталява. Комикът не се

...
Актьорът Краси Радков продължава да се вталява. Комикът не се
Коментари Харесай

Поразителна промяна: Краси Радков смъкна 35 кг и продължава да се топи

Актьорът Краси Радков продължава да се вталява. Комикът не се изкушава да скапе строгия си хранителен режим и наподобява все по-добре. Шишо Бакшишо стартира цялостната си смяна преди повече от година, като съумя да смъкна към 25 кг и огромния си стомах, само че в този момент е стопил още към 10 кг, написа „ Уикенд ”.

Радков наподобява повече от добре и си проличава, че се радва на новото си тяло. През уикенда Краси бе водещ на събитие край Мелник, където ще се появят съвременен хотел за отдих и отмора, къщи и места за занимания. Комедийният артист е очевидно подмладен и на 51 години е по-слаб, в сравнение с когато беше на 31 лазарника. Гвоздеят от „ Шоуто на Слави ” е влезнал във форма с диета „ Зоната ”, която му предложил сътрудник. На този метод на хранене го открехна сътрудника Руслан Мъйнов, който смъкна повече от 20 кг от наднорменото си тегло и съумя да резервира резултата, който вижда ежедневно на кантара.



Краси през днешния ден

„ Лесно е да отслабне, само че най-трудно е да задържиш тежестта. Всеки, който е имал проблем с килограмите, го знае. Този „ йо-йо резултат ” е доста постоянно срещан при бързото вталяване. Краси и Руслан отслабнаха постепенно, само че трайно, както е вярно ” – разясняват близки до актьорите.

Основателят на храненето в „ Зоната “ Бари Сиърс е безапелационен, че мечтаното тяло е въпрос на вярна хранителна формула. На процедура той потвърждава изказванието, че „ математиката на хранене “ е разковничето на мечтаната фигура и здравословния баланс. Това е доста грациозен метод да се „ вкара в режим ” по неповторимо елементарен и натурален метод хормоналната система на всеки човек, и това да докара до хармонизирането на целия му организъм, да го накара да стартира да действа вярно. Всъщност „ Зоната ” е балансираща хормоните диета.

Диетата инструктира и подтиква хората да се придържат към ястие на несъмнено съответствие от 40% въглехидрати, 30% протеини и 30% мазнини. Като част от диетата въглехидратите би трябвало да имат невисок гликемичен показател, което значи, че обезпечават постепенно освобождение на захар в кръвта, с цел да ви заситят за по-дълго. Протеините би трябвало да са постни, а мазнините би трябвало да бъдат най-вече мононенаситени. Нищо не е строго неразрешено в зоновата диета. Въпреки това някои избори на храни се считат за неподходящи.



Радков в дебелия си интервал

Радков се е лишил от похапването на самун, тестени произведения и артикули от бяло брашно, както и  картофи, банани, грозде, стафиди, сушени плодове, бонбони, сладкиши, бисквити и безалкохолни питиета. Това е разковничето на отслабването на подчинения на Слави Трифонов, който продължавал да се придържа към режима си и се заричал да смъкне още няколко кг.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР