Актьорът Камен Донев призова директора на Народния театър Иван Вазов

...
Актьорът Камен Донев призова директора на Народния театър Иван Вазов
Коментари Харесай

Камен Донев зове Васил Василев на боксовия ринг, ако си мъж

Актьорът Камен Донев прикани шефа на Народния спектакъл " Иван Вазов " Васил Василев да премерят сили на боксовия кръг. При това заявява: " Абсолютно сериозен съм ".

Преди това стана ясно, че Василев е завел иск против Донев, защото се е почувствал афектиран от някои от оценките, които артистът показа в тв ефир при свое посещение в бТВ. Донев тогава в коментар на скандала в Народния спектакъл и уволнението на режисьора Александър Морфов нарекъл директора „ шушумига “, „ човечец “ и споделил, че „ не е непокътнат човек “. Василев настоява актьорът да бъде приет за отговорен за засегнатост и да му заплати 2500 лева за породени неимуществени вреди. Делото вече е планувано.

Камен Донев реагира във фейсбук с къса обява, озаглавена " Ако си мъж... "

Ето я цялата:

АКО СИ МЪЖ

… За голямо страдание цялата тази история не се развива по времето на СИРАНО ДЬО БЕРЖЕРАК, когато с наслада бих провокирал този човек на двубой с рапири или шпаги. Но въпреки всичко има една опция той да отбрани достойнството си, в случай че тя е накърнена…. И това може да се реализира на БОКСОВИЯ РИНГ - по разпоредбите на класическия бокс, с професионално жури и рефер. Срещата може да се излъчва директно по малкия екран. Може да има и залози, приходите от които да постъпят за благородна идея.

Абсолютно сериозен съм.

Чакам отговор.

P.S

Ако господин Васил Василев има потребност от пари, мога да му дам 2500 лева незабавно, без да ми ги връща.

Камен Донев - възможен предстоящ шеф на Народен Театър “Иван Вазов ” или Министър на културата.



В културната полемика се включи косвено и Ицо Хазарта.

" Директорът на Народния спектакъл щял да съди Камен Донев за засегнатост.

С цялото ми почитание - мъчно бих се сетил за по-сигурен метод цяла България да стартира да те назовава " мушмула ", написа той в профила си във фейсбук.
Още по темата

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР