Актьорът Иън Сомърхолдър, прочул се с ролята си на Деймън

...
Актьорът Иън Сомърхолдър, прочул се с ролята си на Деймън
Коментари Харесай

Звезда от “Дневниците на вампира” заряза славата и стана фермер

Актьорът Иън Сомърхолдър, прочул се с ролята си на Деймън от хитовия сериал “Дневниците на вампира ” заряза блясъка на холивуд, с цел да се любува на спокоен живот във плантация.

44-годишният Сомърхолдър избира по-прост метод на живот за себе си, брачната половинка си брачната половинка си - актрисата от вампирската сага " Здрач " Ники Рийд и двете им деца. Актьорът избира фамилията му да живее насаме, заобиколено от природа, написа " Телеграф ".

Преди четири години Сомърхолдър и 35-годишният Рийд напуснаха Лос Анджелис. Докато отглеждат 6-годишната си щерка и 5-месечния си наследник, двойката се занимава с развъждане на билки, в това число розмарин и лавандула, и да се грижи за голям брой животни като крави, дребни магарета и кози.

“Има доста работа. Не мога да допускам по какъв начин тези невероятни форми на живот съжителстват дружно във фермата. Наистина е особено ”, разкри звездата от ”Дневниците на вампира ”.

„ Ние сме фермери, произвеждаме по-голямата част от храната си сами, аз пребивавам в моите каубойски ботуши “, призна артистът.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР