Актьорът и носител на Оскар Куба Гудинг младши се размина

...
Актьорът и носител на Оскар Куба Гудинг младши се размина
Коментари Харесай

Куба Гудинг младши се размина със затвора

Актьорът и притежател на " Оскар " Куба Гудинг младши се размина със пандиза, откакто се призна за отговорен по по-леко обвиняване и съблюдава изискванията на съглашение, реализирано с прокуратурата през април, оповестяват Асошиейтед прес и Ройтерс, представени от Българска телеграфна агенция.

Прокурор Колийн Балбърт съобщи, че Гудинг се е опазил от неприятности и е приключил шестмесечно консултиране за проблеми с алкохола и държанието. Това му разрешава да отдръпна обвиняването в по-тежко закононарушение - насилствен физически контакт, и да се признае за отговорен в тормоз - по-леко обвиняване, което е ненаказуемо съгласно наказателния кодекс на щата Ню Йорк.

Прокурор Балбърт сподели, че е получила " позитивни отчети за последните шест месеца " от терапевта на Гудинг младши. Актьорът продължава да се лекува и след приключването на периода, очакван в съглашението за признание на виновност.

Петдесет и четири годишният Куба Гудинг младши не е изправен пред угрозата от спомагателни санкции. След като размени обвиняването в закононарушение с обвиняване в ненаказуемо нарушаване, артистът няма да има престъпно досие.

Ако беше нарушил изискванията на съглашението, Гудинг младши можеше да получи до една година затвор.



През април артистът се призна за отговорен, че е целунал без единодушието ѝ служителка в нощен клуб в Ню Йорк през 2018 година Това беше единствено едно от десетките изказвания за непочтено държание на носителя на " Оскар ", които излязоха нескрито през последните години.

Някои от обвинителките на Куба Гудинг младши разкритикуваха лекото наказване за звездата от " Джери Магуайър ", до момента в който други не престават да водят цивилен каузи против него.

Гудинг младши беше задържан през юни 2019 година, откакто 29-годишна жена заяви на полицията, че той я е опипал без нейно единодушие в бар в Ню Йорк. Инцидентът не е този, за който се отнася признанието му за виновност.

Няколко месеца по-късно прокурорите упрекнаха Гудинг, че е ощипал задните елементи на сервитьорка, откакто ѝ е направил полов намек, както и че е целунал друга без единодушието ѝ, за което той се призна за отговорен.

И за двата случая се твърди, че са се случили през 2018 година

Делото на Куба Гудинг младши - един от представителите на " тежката артилерия " на Холувид, чието непочтено държание беше наказано от придвижването #Аз също, се " проточи " три години поради забавяния, свързани с пандемията от КОВИД-19.

Актьорът по-рано пледира почтен по шест обвинявания в закононарушения и отхвърли всички обвинявания в непозволени действия. Адвокатите му настояват, че прекомерно ревностните прокурори, обхванати от пристрастеността на придвижването #Аз също, се пробват да трансфорат " елементарни жестове " или недоразумения в закононарушения.

Понастоящем се водят каузи против други двама към този момент някогашни представители на холивудската " тежка артилерия " - Кевин Спейси и Харви Уайнстийн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР