Актьорът и художник Васил Василев-Зуека живее в собствен апартамент във

...
Актьорът и художник Васил Василев-Зуека живее в собствен апартамент във
Коментари Харесай

Зуека си купи имот във Валенсия

Актьорът и художник Васил Василев-Зуека живее в личен апартамент във Валенсия , където емигрира преди две години, научи „ Галерия “.

С жена му Ани още преди да заминат взели решението да продадат парцел в София и с парите да си вземат жилище в Испания, вместо да живеят чартърен. " Няма да укривам - не беше по никакъв начин елементарно да вземем решението да се установим в друга страна и да рестартираме - трябваха ни към четири години. Искам нов живот за себе си и за фамилията си - в по-спокойна среда “, изяснява артистът. Те към този момент изцяло са привикнали с живота си във Валенсия и най-много им харесва това , че там се съблюдават законите и разпоредбите. Тук също ги има, само че не се ползват. Намерили са и другари, само че не стопират да поддържат връзка и с околните си от България, където се връщат все по-рядко. Синът им Стефан се оправя доста добре в учебно заведение, научил е съвършено испански и като беседва с родителите си им дава отговор на езика на Сервантес.

Зуека устоя фамилията си на открито напълно от картините си, които се продават освен на испанския пазар, а и на хора от цяла Европа. Първият човек, който вижда платната му, е Ани. „ Заедно обсъждаме. Много ми оказва помощ тя , давайки ми хрумвания. Това е процесът. Когато не съм ангажиран със Стефан и няма други задължения, рисувам по през целия ден “, споделя Зуека. Съпругата му се занимава с мениджмънта на картините му, а няма личен бизнес там, както се написа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР