Актьорът Христо Шопов тайно се е развел със съпругата си

...
Актьорът Христо Шопов тайно се е развел със съпругата си
Коментари Харесай

Христо Шопов тайно разведен с жена си?

Актьорът Христо Шопов скрито се е развел със брачната половинка си Мариана Станишева, настояват източници на „ Уикенд “.  Проблемите им пристигнали преди повече от 3-4 години и двамата взели решение към този момент да не са семейство. Най-вероятната причина за развода е Христо, който е много мечтан мъж, радва се на много последователки, а е и прочут с чепатия си темперамент.
Наскоро синът на двойката бе запитан дали родителите му са дружно, а Наум нито удостовери, нито отхвърли развода. „ Най-трудното нещо от известността е да не съм недодялан с хората, които нямат никаква деликатност и предвидливост във връзка с персоналния живот и фамилията. Подаваш пръст, а ти лапат цялата ръка “ – отговори екранният  д-р Тасев о т „ Откраднат живот “.

Думите му усъмниха почитателите му, че най-вероятно  Мариана и Христо  наистина не са дружно, тъй като в случай че бяха семейство, би отрекъл слуховете за бракоразвод.

Самият Наум неотдавна призна, че не е непосредствен с татко си, само че това е от последните няколко години, преди 4-5 лета двамата постоянно можеха да бъдат видени дружно, както и радваха фенките си с общи фотоси. Годеникът на Теа Минкова твърдо отхвърля да разяснява мъчителната тематика за брака на родителите си и техните връзки. Въпрос по проблема може откровено да раздразни другояче спокойния и мил артист.

Преди Мариана звездата от „ Страстите Христови “ има един провален брак с балерината  Александра Георгиева.  Христо се дами много млад за хубавицата, само че двамата бързо се развеждат поради ухажорките на звездата, които не го оставят на мира, а брачната половинка му го ревнува до лудост. Георгиева взема решение да го остави, с цел да замине да преследва кариера в чужбина. През 1991 година тя емигрира в Германия и става част от трупата на „ Фридрихщатпаласт “ в Берлин, където бързо се издига до солистка, а след това и до шеф. По същото време у нас Христо Шопом е на върха на славата си. Години след раздялата Александра признава, че не е могла да понесе женското внимание към него и се е поддала на ревността си. Амбицията ѝ да прави шеметна кариера също повлияла на брака им и се оказала финалната точка на тяхната обич. Тогава синът на Наум Шопов намерил сили да разреши на към този момент някогашната си жена с щерка им Невена да замине в Германия с нея.

„ Разделихме се поради фенките на  Христо Шопов  след кино лентата „ Вчера “. Защото го ревнувах, а не тъй като бил гей, като твърдяха слуховете. Ние с първия ми мъж постоянно сме били другари и сме се подкрепяли взаимно “ – призна преди време първата брачна половинка на Христо Шопов – балерината Александра Георгиева, която е най-успялата ни балерина в света. Двамата резервират положителни другарски връзки макар развода. 58-годишният артист е непосредствен и с щерка си Невена, която живее в Германия. Не може да се каже същото за сина му Наум и втората му жена Мариана, с които очевидно не е в положителни връзки сега, писа  Уикенд.
 
 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР