Актьорът Хенри Кавил беше отхвърлен от ролята на Супермен от

...
Актьорът Хенри Кавил беше отхвърлен от ролята на Супермен от
Коментари Харесай

След като напусна The Witcher: Хенри Кавил се отказва и от ролята на Супермен

Актьорът Хенри Кавил беше отритнат от ролята на Супермен от новите шефове на DC Studios, по-малко от два месеца откакто разгласи завръщането си в ролята.

„ Току-що имах среща с Джеймс Гън и Питър Сафран и това е тъжна вест за всички. В последна сметка няма да се върна като Супермен “, сподели Кавил. „ Смяната на гарда е нещо, което се случва. Уважавам това “, продължи той в обявата си в Instagram. " Джеймс и Питър би трябвало да изградят галактика. Пожелавам на тях и на всички, които вземат участие в новата галактика, най-хубавия шанс и най-щастливото благосъстояние. "

Гън и Сафран поеха DC Studios в края на октомври, тъкмо откакто Кавил се появи изненадващо като Човека от стомана по време на надписите на кино лентата на Дуейн Джонсън „ Черният Адам “.

Виж още: Изборът на критиците: Филмите на 2022, които наложително би трябвало да гледаш

След това английският артист разгласява видео, в което споделя на почитателите: „ Исках да го направя публично и да оповестя, че се завръщам като Супермен “. Епизодичната роля в „ Черния Адам “ е „ единствено дребна част от идните неща “, добави той.

Кавил изигра именитата роля във кино лентата " Човек от стомана " от 2013 година, както и в " Батман против Супермен " от 2016 година дружно с Бен Афлек и в " Лигата на справедливостта " през идната година.

След известието някои почитатели спекулираха, че артистът към този момент е разполагаем да поеме ролята на Джеймс Бонд - в случай че кастинг шефът му се обади.

39-годишният Кавил също разгласи, че напуща сериала The Witcher на Netflix в края на октомври. Той ще бъде сменен от Лиъм Хемсуърт.

В сряда Гън написа в Twitter: „ Питър и аз имаме подготвена плоча за DC, за която не бихме могли да бъдем по-вълнуващи; ще можем да споделим вълнуваща информация за нашите първи планове при започване на новата година. Сред тези в листата е Супермен. В началните стадии нашата история ще се концентрира върху по-ранна част от живота на Супермен, тъй че героят няма да се играе от Хенри Кавил “. Той добави: „ Но преди малко имахме страхотна среща с Хенри и ние сме огромни почитатели и говорихме за редица вълнуващи благоприятни условия да работим дружно в бъдеще. "

Изображение: Getty Images; Инфо: Vesti.bg

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР