Актьорът Джим Картър разкри, че актьорският състав на Downton Abbey

...
Актьорът Джим Картър разкри, че актьорският състав на Downton Abbey
Коментари Харесай

Звездата от Downton Abbey казва, че актьорският състав е започнал снимките на трети филм, който ще сложи край на драмата завинаги

Актьорът Джим Картър разкри, че актьорският състав на Downton Abbey стартира фотосите на третия филм идващия месец - и споделя, че несъмнено ще смъкна завесата върху драмата от този интервал вечно.

От известно време се носят клюки за трети филм, като се чака сюжетът да продължи там, където спря последното продължение, в края на 20-те години.

Джим, който играе обичания иконом Карсън, сподели: „ Започваме фотосите след пет седмици. Какво мога да ви кажа за новия филм на Downton? Наистина доста малко. Не желая да давам спойлери, само че мисля, че можем сигурно споделят, че това ще бъде последният филм на Даунтън.

„ Те към момента бърникат по сюжета. Всички обичани герои ще бъдат там с някои нови за малко развлечение. Мога да кажа и не мисля, че разпределям нещо, само че ще заснемем част от това в Харогейт, моя роден град. "

Даунтън взе участие от 2010 до 2015 година в ITV и има Оттогава бяха два кино лентата с присъединяване на Хю Боневил и Елизабет Макгавърн в функциите на Ърл и графиня Грант...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР