Актьорът Димитър Рачков остави за кратко забраненото си шоу, за

...
Актьорът Димитър Рачков остави за кратко забраненото си шоу, за
Коментари Харесай

След Забраненото шоу: Димитър Рачков влезе в ново амплоа

Актьорът Димитър Рачков остави за малко неразрешеното си шоу, с цел да снима се научил да свири на клавири за ролята си в най-новия български филм „ Голата истина за група Жигули ". До този миг не бил пипал инструмент. Премиерата е на 13 април в зала 1 на НДК, а режисьор е Виктор Божинов.

„ Смятам, че през тази година хората имат потребност от повече усмивки. С кино лентата ще дадем мотив на хората и да се замислят какво се случи с всички нас през последните 30 години, имаше ли преход въобще или не ", споделя Божинов.

Сниман главно в Бургас, филмът споделя историята на българска рок група от 80-те години, която се разпада тъкмо когато е на върха на славата си. С времето усетите на публиката се трансформират, а музикантите са изцяло забравени. Лидерът им е Фори (Михаил Билалов), а всеки от останалите членове на „ жигули " е поел по личен професионален път, нямащ нищо общо с музиката. Неочаквано телефонно позвъняване ги принуждава да загърбят враждите и да се съберат още веднъж, съвсем принудително.

В основните функции влизат звездите на българската сцена Филип Аврамов, Димитър Рачков, Герасим Георгиев-Геро, Лилия Маравиля, Ирини Жамбонас, Август Попов, Параскева Джукелова, Илияна Лазарова и младата Климентина Фърцова. „ Аз пък си поръчах барабани за у дома, доста ме изкефи ролята и считам като занимание да се науча да изсвирвам ", показа пред „ България Днес " Герасим Георгиев-Геро. Сценарият на лентата е на Ваня Николова и Нели Димитрова, а оператор е Антон Бакарски, написа HotArena.net.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР