Актьорът Даниел Крейг, който играе ролята на Джеймс Бонд през

...
Актьорът Даниел Крейг, който играе ролята на Джеймс Бонд през
Коментари Харесай

Даниел Крейг прекъсва за кратко снимките на Бонд

Актьорът Даниел Крейг, който играе ролята на Джеймс Бонд през последните няколко години, ще се подложи на интервенция на глезена, откакто е претърпял случай по време на фотосите на най-новия филм от поредицата за известния английски разузнавач. Графикът на кино лентата обаче няма да претърпи огромни промени и ще бъде сниман в период, с цел да може да е на екраните през април 2020 година, оповестиха продуцентите.

В обява на формалния " Туитър " профил на Джеймс Бонд се споделя, че интервенцията е лека и че Крейг се е наранил по време на фотосите на кино лентата в Ямайка.

" Продукцията ще продължи, до момента в който Крейг се възвърне в границите на две седмици след интервенцията ", написа в известието.

Британските медии писаха, че 51-годишният Крейг се е подхлъзнал и се е наранил на снимачната площадка по време на фотосите на екшън сцена.

Филмът, който към момента няма публично заглавие, към този момент е именуван " Бонд 25 " и ще е петият с присъединяване на Крейг в ролята на най-известния фиктивен конфиденциален воин.

Шпионската поредност на MGM е една от от най-доходоносните в света. " Спектър " на режисьора Сам Мендес от 2015 година реализира доходи от 880 млн. $ в световния боксофис, до момента в който " Скайфол " от 2012 година доближи над 1 милиарда $ в целия свят.

Режисьор на новия филм за Бонд е американецът Кари Фукунага. Сред новите попълнения в екипа е и сценаристът Фиби Уолър-Бридж.

Носителят на тазгодишния " Оскар " за основна мъжка роля Рами Малек ще влезе в облика на злодея, а на екрана като Ем и Кю още веднъж ще се завърнат Ралф Файнс и Бен Уишоу. В познатите дамски облици ще са и Наоми Харис като Мънипени и Леа Сейду, която още веднъж ще е Маделин Суан от " Спектър " от 2015 година.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР