Актьорът Чарли Шийн е бил нападнат в дома си от

...
Актьорът Чарли Шийн е бил нападнат в дома си от
Коментари Харесай

Съседка нахлу в дома на Чарли Шийн и опита да го удуши

Актьорът Чарли Шийн е бил атакуван в дома си от съседка, съобщи TMZ, като цитира правоохранителните органи.

 

В сряда, 20 декември, полицията е пристигнала в дома на Шийн в региона на Лос Анджелис поради съседски спор. Служителите настояват, че съседка на артиста, 47-годишна жена, нахлула в дома му и го атакувала, когато той отворил вратата.

 

Според информацията на TMZ съседката раздрала ризата на Чарли и се пробвала да го удуши, а по-късно се прибрала в личната си къща.

 

Източници на уеб страницата настояват, че в дома на артиста от " Двама мъже и половина " пристигнали парамедици, само че той не е бил откаран в болница.

  

ТMZ заяви, че Чарли Шийн не знаел каква е повода за нападението, макар че не за първи път той има проблеми със съседката. Същата жена неотдавна е разпръснала някаква лепкава течност върху колата на артиста.

 

Източник, непосредствен до Шийн, споделя пред TMZ, че той е приказвал с дамата след случая с колата, като изглеждало, че са се разбрали, предава Българска телеграфна агенция.

Според уеб страницата ден преди нападението дамата съседката хвърлила отпадък пред вратата на артиста. Той се обадил на 911.

В последна сметка дамата е задържана в дома си, твърди TMZ.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР