Актьорът Брус Уилис беше видян за първи път, откакто семейството

...
Актьорът Брус Уилис беше видян за първи път, откакто семейството
Коментари Харесай

Брус Уилис се появи за първи път, след като стана ясно, че страда от деменция

Актьорът Брус Уилис беше забелязан за първи път, откогато фамилията му разкри, че е бил диагностициран с фронтотемпорална деменция предишния месец. Уилис беше уловен от папараци в Санта Моника. Холивудската звезда се отдръпна от актьорството предходната година, когато стартира битката си с афазия, която докара до утежняване на езиковите му качества. Уилис беше уловен в Санта Моника, до момента в който пие кафе с двама другари на разходка в Калифорния, осведоми " Телеграф ". За последно артистът беше забелязан в края на януари, когато още веднъж беше на разходка със свои другари.

Тежката диагноза на Уилис беше разкрита от някогашната му брачна половинка Деми в Instagram, където тя написа: " Преди всичко желаеме да изразим нашата най-дълбока признателност за невероятната обич, поддръжка и красиви истории, които получихме, откогато споделихме първичната диагноза на Брус. В този дух искахме да ви дадем настояща информация за нашия обичан брачен партньор, татко и другар, защото в този момент имаме по-дълбоко схващане за това, през което минава, написа Деми Мур. 

" Откакто обявихме диагнозата афазия на Брус напролет на 2022 година, неговото заболяване прогресира и в този момент имаме по-специфична диагноза: фронтотемпорална деменция (известна като FTD) ", показа актрисата. 

" За страдание проблемите с общуването са единствено един от признаците на заболяването, с която се бори Брус. Въпреки че това е мъчително, е същинско облекчение е най-сетне да има ясна диагноза. FTD е грубо заболяване, за което доста от нас в никакъв случай не са чували и може да засегне всеки. За хора под 60-годишна възраст FTD е най-честата форма на деменция и защото диагностицирането може да отнеме години, FTD евентуално е по-разпространено, в сравнение с знаем. Днес няма лекуване за това заболяване, което е действителност, която се надяваме да се промени в идващите години ", разкри още тя.

С напредването на положението на Брус се надяваме, че цялото внимание на медиите може да бъде ориентирано към мятане на светлина върху това заболяване, което изисква доста повече осведоменост и проучвания. Брус постоянно е намирал наслада в живота и е помагал на всички, които познава, да създадат същото. Означава доста да забележим по какъв начин това възприятие на грижа се връща към него и към всички нас. Толкова сме трогнати от любовта, която всички вие проявихте към нашия безценен брачен партньор, татко и другар в този сложен миг. Вашето продължаващо съчувствие, схващане и почитание могат да ни разрешат да помогнем на Брус да живее допустимо най-пълноценно ", заключва звездата от " Призрак " и " Стриптийз “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР