Актьорът Арми Хамър е разорен и е принуден да работи

...
Актьорът Арми Хамър е разорен и е принуден да работи
Коментари Харесай

Обвиненият в изнасилване Арми Хамър вече работи като пиколо

Актьорът Арми Хамър е опустошен и е заставен да работи като пазач в хотел на Каймановите острови, оповестява Variety. Преди дни се появи новината, че Арми, който беше упрекнат в обезчестяване и побой предходната година, е фалирал и заставен да работи като пазач в хотел. Макар че от хотела отхвърлиха тази информация, тя въпреки всичко беше доказана.

Хамър в действителност работи в хотел в курорта Morritt на Каймановите острови. „ Той продава таймшеър. Работи в хижа. Реалността е, че той е изцяло опустошен и се пробва да завоюва пари, с цел да устоя фамилията си “, споделя източникът.
 550 дами съдят Uber за тежки полови злоупотреби 14 юли 2022 | 550 дами съдят платформата за напредване Uber в Съединени американски щати за серия от полови похищения. Делото беше заведено...
Преди да работи като продавач на таймшеър, Хамър е управлявал жилищен комплекс на Каймановите острови. Живее там, с цел да е покрай двете си дребни деца. Бившата брачна половинка на Арми Хамър - журналистката Елизабет Чембърс, живее на Кайманите с децата си. Хамър е бил подложен на лекуване, откакто кариерата му е тръгнала надолу.

Хамър, който взе участие в „ Отмъщението на джуджетата “, „ Агентите на A.N.C.L. “ и в доста други, е правнук на петролния магнат Арманд Хамър. Той обаче не получава никаква финансова поддръжка от фамилията си.

Продължава на другата страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР