Актьорът Александър Сано излетя за Швейцария заедно със семейството си,

...
Актьорът Александър Сано излетя за Швейцария заедно със семейството си,
Коментари Харесай

Нели Атанасова и Сашо Сано спешно заминаха при загубилия ръката си Иво Карамански - младши

Актьорът Александър Сано излетя за Швейцария дружно със фамилията си, с цел да поддържа физически и душевен доведения си наследник Иво Карамански-младши. Синът на починалия Кръстник на българската мафия се намира в Цюрих на рехабилитация, откакто.

Сано излетя дружно с жена си и майка на Иво – Нели Атанасова, и общата им дъщеричка Ава, която нямала самообладание да гушне брат си. Актьорът разгласява фотоси от летището в Цюрих, като малко по-късно с видео стори се включи и самият Иво Карамански-младши от същото летище.

Миналата седмица стана ясно, че 24-годишният наследник на Нели Атанасова е претърпял тежка злополука в Нидерландия. В случая той е изгубил лявата си ръка, писа „ Уикенд “.

Тежкият случай с Иво стана на автомагистрала наоколо до град Утрехт, закъдето синът на дългогодишната водеща на предаването „ Огледала “ по Би Ти Ви Нели Атанасова е пътувал с персоналния си автомобил.

Наследникът на Иво Карамански е задремал от отмалялост зад кормилото, до момента в който е карал, а оставеното без надзор возило е изхвърчало от автомагистралата, преобърнало се е няколко пъти и се е забило в дърво. 24-годишният Иво е изпаднал в безсъзнание в резултат на удара и е бил разсънен след два дни в болничното заведение в град Утрехт. Откъртена ламарина от колата му е срязала лявата му ръка съвсем до лакътя и се е наложило тя да бъде ампутирана, до момента в който младежът е бил в безсъзнание.

„ Животът му е бил избавен по знамение, само че и с помощта на уредения живот в Нидерландия. Линейката е пристигнала след 4 минути, медиците са работили бързо и са съумели да го извадят отдолу под намачканата като хармоника кола, а на помощ са се притекли и други хора. Ако сходен пътен случай се беше случил на Иво в България, той към този момент нямаше да е сред живите… “, разясняват нещастието, сполетяло Карамански-джуниър познатите му.

Карамански към този момент е без протеза, която ще му бъде сложена може би точно в Цюрих.

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР