Актьорът Алек Болдуин съобщи, че е постигнал гражданско споразумение със

...
Актьорът Алек Болдуин съобщи, че е постигнал гражданско споразумение със
Коментари Харесай

Алек Болдуин се споразумя със семейството на починалата операторка

Актьорът Алек Болдуин заяви, че е постигнал гражданско съглашение със фамилията на дамата, която простреля смъртоносно с реквизитен револвер на снимачната площадка предходната година. Продукцията на кино лентата ще продължи през януари.

През октомври предходната година Алек Болдуин простреля 42-годишната Халина Хътчин. Трагичното събитие се случи по време на подготовка за уестърна " Ръст ".

" Имаме удоволствието да обявим през днешния ден уреждането на гражданското дело, заведено от името на фамилията на операторката Халина Хътчинс ", съобщи Болдуин в обява в Instagram.

" По време на този сложен развой всички резервираха предпочитание да създадат това, което е най-хубаво за сина на Халина ", сподели Болдуин в своя пост в Instagram.

На Болдуин, който е продуцент, както и звезда във кино лентата " Ръст ", е било казано, че револверът е безвреден , а по-рано той съобщи, че не е натиснал спусъка.

Продукцията на кино лентата ще продължи през януари, оповестиха основателите на кино лентата в изказване, като брачният партньор на Халина, Матю Хътчинс, ще поеме ролята на изпълнителен продуцент.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР