Актьорът Алек Болдуин и продуцентите на филма Rust са постигнали

...
Актьорът Алек Болдуин и продуцентите на филма Rust са постигнали
Коментари Харесай

Семейството на убитата Халина Хъчинс оттегля иска си срещу Алек Болдуин

Актьорът Алек Болдуин и продуцентите на кино лентата Rust са постигнали съглашение с семейството на операторката Халина Хъчинс, която бе убита на снимачната площадка в Ню Мексико предходната година, съобщи " Ройтерс ".

" Постигнахме съглашение, подлежащо на утвърждение от съда, против продуцентите на Rust, в това число против Алек Болдуин и компания " Раст муви продакшънс " (Rust Movie Productions). Като част от това съглашение, делото ще бъде прекъснато ". Това съобщи брачният партньор на Халина Хъчинс - Матю Хъчинс, представен от " Дедлайн ".
                             

През октомври предходната година по време на подготовка за сцена от уестърна артистът, изпълняващ основната роля, инцидентно простреля операторката Халина Хъчинс и рани режисьора Джоел Соуза. Оказа се, че употребяваният от него реквизитен револвер е зареден с бойни, вместо с халосни патрони.

Последва съществено следствие, в което се включи даже ФБР. Стигна се и до предложение във филмовото произвеждане да не бъдат употребявани същински оръжия.
 
                             

Съпругът на Халина Хъчинс и 9-годиншият им наследник заведоха дело. Фамилията настояваше, че е било налице " жестоко " неуважение към недоволствата на екипа, свързани с сигурността и то непосредствено е довело до гибелта на операторката.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР