Актуалният носител на Купата на България – Локомотив Пловдив, задържа

...
Актуалният носител на Купата на България – Локомотив Пловдив, задържа
Коментари Харесай

„Черно-бели” багри по Купата! Локо закова ЦСКА след дузпи

Актуалният притежател на Купата на България – Локомотив Пловдив, задържа трофея при себе си, откакто съкруши ЦСКА след дузпи в юбилейното 80-о издание от конкуренцията! Това се случи, откакто двата тима направиха 0:0 след продължения в горещия 26-и юни в София, само че след дузпи „ смърфовете” съкрушиха „ червените”, като вкара всичките си пет, до момента в който отборът на Милош Крушчич осъществя единствено три. Големият пропуск за ЦСКА пристигна във втория опит, когато Али Соу стреля едва, а Илко Пиргов отрази удара му.

Интересен факт е, че Пиргов влезе като запаса в 119-ата минута, и то не да размени Мартин Луков, който да се е контузил, а изцяло целеустремено.

Очаквайте детайлности!

ЦСКА - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 3:5 (след дузпи)

Първата обстановка в срещата пристигна след две минути игра. Тогава Али Соу сподели страхотна скорост по десния фланг и проби в наказателното поле на Локо Пловдив, само че Лукас Масоеро го догони и направи чист шпагат, а Петрович прати топката в корнер, от който не последва нищо. В осмата минута пък удар на Парвиз Умарбаев от границата на наказателното поле бе блокиран от капитана на ЦСКА Петър Занев.

След 12 минути пък Али Соу още веднъж получи топката вдясно и опита да центрира към далечната греда по земя за Евандро. Топката обаче потегли заплашително към вратата на Локомотив, само че Луков реши, че тя ще мине настрана от нея и се оказа прав - навън. В 17-ата пък се стигна до първата огромна опция в мача, а тя бе за ЦСКА. Тиаго Родригес достави фамозно подаване вляво за Евандро, който беше пропуснат от отбраната на Локомотив Пловдив. Мартин Луков потегли да съкратява ъгъла, а бразилецът отигра прекомерно едва за стандартите опцията и българският вратар улови.

link1 " >  Антон Узунов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР