Актуалната Мис България Тамара Георгиева, която бързо се прочу след

...
Актуалната Мис България Тамара Георгиева, която бързо се прочу след
Коментари Харесай

Новата Мис България зарадва Стоянка Мутафова с букет като коледна елха

Актуалната Мис България Тамара Георгиева, която бързо се прочу след съмнителната си победа на състезанието за хубост, сервира цветя на Стоянка Мутафова. Големият букет, с който 24-годишната дизайнерка подари огромната българска актриса, прилича коледна елха. За срещата на двете се похвали Тамара с редица фотоси в профила си във Facebook. " Една вечер със Стоянка Мутафова! Благодаря за поканата ", гласят думите й към фрагментите. Запознанството се състоя в столичния дамски клуб " Бизнес на високи токчета ", където Г-жа Стихийно злополучие забавлява почитателите си с истории от сцената и персоналния си живот.
Заедно със звездата на вечерта пред гостите излезе и щерка й - Мария Грубешлиева-Муки, с която показаха последната й книга " Добър вечер, столетие мое ". В нея 95-годишната актриса приказва със свои думи, записвани с диктофон от Муки, за събития от детството си до през днешния ден, на фона на съвсем век от историята на България. Тя споделя за любовите си, за партньорството си с други титани - Парцалев, Калоянчев, Невена Коканова, и разкрива случки от живота си, които в никакъв случай до момента не са ставали притежание на публиката.
Освен откровенията на най-възрастната настояща актриса в света, и на нейния непосредствен човек - щерка й, томчето съдържа и разкази на артисти, работили с Мутафова в сериала " Столичани допълнително ". Сред тях са Любо Нейков, Христо Гърбов, Албена Павлова и Ненчо Илчев.
Комедийната прима и Муки готвят национално турне за книгата. Те към този момент я показаха в Пловдив и Стара Загора, откакто стартираха с две министър председатели в София. " 95 години са изцяло задоволителни да бъде казано и написано всичко. Но не и за Стоняка. За нея трябват най-малко още толкоз. Най-важният урок, който запомних от нея е, че младостта може да продължи толкоз, колкото ти самичък си пожелаеш. ", показа Любо Нейков на представянето в София. Мениджърът Евгени Боянов дава поръчка, че екипът ще гостува във всички огромни български градове в околните месеци.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР