Акцията за прибиране на военните заводи под руски контрол е

...
Акцията за прибиране на военните заводи под руски контрол е
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Службите обслужват Москва и Пеевски

”Акцията за прибиране на военните фабрики под съветски надзор е напълно обвързвана с политиката на настоящето държавно управление. Акцията във връзка с петролите и другите ползи на ”Лукойл ” е напълно работа на това държавно управление ”. Това съобщи Татяна Дончева пред TV+.
Според Дончева " Пеевски е съветско прокси по доста здрав метод ". " Зад него се крият цяла група висококвалифицирани представители на спецслужбите. Те имат доста сериозен информативен масив. И за имуществото, което в миналото е продадено в България. Процесът на преразпределянето, който потегли още по времето на тройната коалиция през едни натрапчиви отвличания, имаше проекция по-късно с крути преследвания против определни хора по времето на първото държавно управление на ГЕРБ. Сега е през профилирания съд, през министерства, през основни държавни институции ", сподели още Дончева.

По думите и Съединени американски щати желаят от България да купи F-16 и да не прави нова тръба за газ от Русия. Докато Русия противоположното - желае да не купуваме самолети и да пуснем " потока ". " Все в един миг би трябвало да е ясно и на американците, и на руснаците, че Борисов жонглира - и вълкът утолен, и агнето цяло ", разяснява Дончева.

Дончева съобщи, че част от оръжейните компании у нас са били към КТБ и с помощта на банкрута на банката Русия е получила надзор върху избрани хапки.

Дончева изясни, че ползата на Англия към историята с отравянето на предприемача Емилиян Гебрев е тъй като по този начин ще се получи удостоверение за случая " Скрипал ". " За оздравяването на Гебрев е използван антидот, който е получен от натовски партньорски организации ", твърди тя.

Тя означи, че основният прокурор Сотир Цацаров доста бързо е взел завой по случая " Гебрев " като " тир с ремарке на извънредно малко пространство ".

" Един куп титуловани експерти по националната сигурност споделиха, че е изключено да е работа на съветското разузнаване ". От " братята американци " се схванало, че в " съветския бранш на службите, който би трябвало да се бори против съветската агентура " в областта на сигурността, " са се крили едни съществени съветски колони ", твърди още юристката.

По думите на Дончева Инвестбанк на Петя Славова добросъвестно е уведомявала ДАНС и финансовото разузнаване за всеки превод от Венецуела.

" Къде тогава се намира ДАНС в тази история? Къде са ограниченията на ДАНС? Те не могат да се показват в това юристите да се образоват по пране на пари, да накарат кафеджии, тенекеджии да перат пари. Те няма къде да перат пари, с изключение на в пералнята си у дома. В тази дебела работа би трябвало да стигнем до ролята на Русия. Това са съветски преводи сред Венецуела и Русия. Защо през България? Сигурно е било по-удобно и по-безопасно ", разяснява тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР