Акция на РЗИ и полицията в Банско приключи с белезници

...
Акция на РЗИ и полицията в Банско приключи с белезници
Коментари Харесай

В Struma.com! Арестуваха мним лаборант в Банско, правил ковид тестове по хотелите! Агенти на РЗИ се престорили на клиенти, след което щракнали белезници

Акция на РЗИ и полицията в Банско завърши с белезници за 42 годишен мъж, който правил проби за Ковид без ценз, без позволение от здравната ревизия. В полицейската клетка е Михаил Слабаков от Варна, който "въоръжен " с проби, бланки и печати, обикалял хотелите,събирал персонални данни, правил проби, издавал и документи с щемпел сякаш на столична лаборатория, научи Struma. com.
До ареста му се стигнало откакто сътрудници на РЗИ, научавайки за схемата, се престорили на клиенти и си създали проби при мнимия лаборант. Платили ли си почтително, той им дал документи, след което пристигнали служители на реда и задържали лаборанта.

Оказало се, че изобретателният лъжец самичък си правил документите, самичък си ги попълвал и подпечатвал, правил проби, които коствали сред 30 и 90 лв., според от типа им. Прокуратурата образува досъдебно произвеждане. Варненецът ще дава отговор за машинация и подправяне на документи. Слабаков е от Варна, само че от години живее в Банско.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР