Акциите на Procter & Gamble се повишиха с повече от

...
Акциите на Procter & Gamble се повишиха с повече от
Коментари Харесай

P&G посочва по-силно потребителско търсене и забавяне на покачването на цените

Акциите на Procter & Gamble се покачиха с повече от 4 % във вторник, защото регистрира ненадейно мощен растеж на размера на главните си пазари в Съединени американски щати и Европа, даже откакто прокара още повече цена се усилва.

Инвеститори и икономисти следиха американската компания за потребителски артикули, първата от сътрудниците си, която регистрира облаги за трите месеца до декември, за улики дали изтощените от инфлацията консуматори може да са достигнали границите на това, което биха желали заплащат за домашен марки като Tide и Pampers.

P&G съобщи, че е отбелязал растеж на размера от 4 % в Съединени американски щати и 3 % в Европа за второто фискално тримесечие. Този знак за устойчиво потребителско търсене, макар 4-процентното нарастване на цените на P&G в международен мащаб, също увеличи акциите в други групи потребителски артикули.

„ Това е впечатляващо, тъй като сега сме в миг, в който растежът на промишлеността през последните две години се движи напълно от цената “, сподели Джейсън Инглиш, ан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР