Актрисата трябва да изплати на бившия си съпруг 15 милиона

...
Актрисата трябва да изплати на бившия си съпруг 15 милиона
Коментари Харесай

Джони Деп спечели делото за клевета срещу бившата си съпруга

Актрисата би трябвало да изплати на някогашния си брачен партньор 15 милиона $ обезщетение

Актьорът Джони Деп завоюва делото за клюка против някогашната си брачна половинка Амбър Хърд.

Седемчленното жури в съда във Феърфакс, Вирджиния единомислещо реши, че есето на Амбър Хърд, оповестено във в. "Вашингтон пост ", в което тя се разказва като жертва на домашно принуждение, е оклеветяващо и се отнася до Джони Деп, въпреки името му на никое място да не е упоменато. Актрисата би трябвало да изплати на някогашния си брачен партньор 15 милиона $ обезщетение поради изказванията, навредили на кариерата му и обществения му облик, съобщи.

Последното чуване на двете страни завърши още в петък, 27 май, само че седемчленното жури се отдръпна за уикенда и заседава през целия ден във вторник. Съдията прочете присъдата довечера пред Амбър Хърд, бранителите ѝ и адвокатския екип на Деп. Самият артист не участва на съвещанието.

В продължение на шест седмици арбитър и седемчленно жури изслушаха свидетелските показания на двете страни. От показаните в съда аудиозаписи, фотоси и чатове стана ясно, че връзката на двамата артисти е била доста размирна и двамата са имали гневни прояви един към различен. Въпреки това доказателствата и най-много призованите очевидци наклониха везната в интерес на Деп.

Несъмнен принос за развоя на делото изиграха юристите на двамата артисти. Двата правни екипа се бяха подготвили с огромен лист от очевидци и значително скандални изказвания. Адвокатите на Джони Деп обаче съумяха да намерят пробойни в отбраната на Амбър Хърд.

Заключителните речи на бранителите бяха фокусирани най-много върху последствията за двамата артисти, провокирани от огромния публичен интерес към процеса.

Илейн Бредехофт, юрист на Хърд, съобщи, че искът за клюка на Деп и акцията за "глобално оскърбление " са трансформирали живота на актрисата в "чист пъкъл ".

"Това унищожи живота ѝ. То я погълна. Тя получава смъртни закани ", сподели Бредехофт пред журито.



Reuters

Бенджамин Чу, един от юристите на Деп, отвърна, че въпреки 58-годишната звезда от "Карибски пирати " да е имал проблеми с опиатите и алкохола, той "не е принудител ".

"Той не заслужава животът му и наследството му да бъдат унищожени от една ужасна неистина. Умоляваме ви да му върнете името, репутацията и кариерата ", сподели той на журито.



Reuters

Делото, което беше предавано онлайн онлайн и по малкия екран провокира възторг в Съединени американски щати и измежду почитателите на двамата артисти по целия свят. Анализатори го дефинират като един от най-значимите процеси след появяването на придвижването МеТоо - поради което доста дами проговориха за претърпяно физическо и полово принуждение в холивудските среди. Сред упрекнатите са режисьорът Харви Уайнстийн, актьорите Кевин Спейси и Джеймс Франко, артистът Ар Кели и други.

Една от главните тези на адвокатския екип на Деп бе, че в този случай Амбър Хърд се е възползвала от придвижването, с цел да упрекна някогашния си брачен партньор в принуждение и да навреди на кариерата му.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР