Актрисата Теодора Кулева, внучка на великия Тодор Колев в момента

...
Актрисата Теодора Кулева, внучка на великия Тодор Колев в момента
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Колев възражда бурлеската у нас 

Актрисата Теодора Кулева, внучка на великия Тодор Колев сега е най-желаната кабаре танцьорка у нас.

Уменията си Теодора демонстрира в единственото заведение с сходна просвета у нас „ Буум кабаре “.

Освен с екстравагантни облекла Теди предлага висок стандарт пародия, което в действителност е „ окарикатуряване стила или духа на по-сериозни произведения, което провокира смях “. Теди, която носи семейството на брачна половинка си – Гууд, приключи НАТФИЗ в класа на проф. Ивайло Христов. В шоуто си тя танцува дружно с драгкралицата Соларис, с която са пионери в областта на екстравагантните занимания.

„ Няма такава просвета у нас. Ние сме първите и демонстрираме пъстър празник за сетивата – драгшоу, цирк, стендъп комедия. Много се надявам да обединя хората и ЛГБТИ общността в един клуб да гледат дружно едно зрелище и всеки от тях да откри по нещо за себе си “, споделя актрисата, която е упражнявала и художествена гимнастика.

Идеята за шоуто й пристигнала по време на пандемията. „ Когато бях поканена да се върна в Англия и да се включа в кабарета в Шордич и в Камдън, осъзнах, че у нас има място за сходно нещо и че мога да се заема с това. Първоначално почнах с Тео Чепилов, само че той отпътува за Съединени американски щати и имах два месеца, с цел да го направя сама. И ето към този момент сме факт “, с усмивка споделя дъщерята на актьорите Венцислав Кулев и Албена Колева.

Красавицата, която има момиченце, на сцената е една, а в живота напълно друга, написа

„ На едното място съм луда и както споделят на британски – cheeky, което е по-скоро „ нахална “. Или както дядо ми споделяше – от време на време съм огромно перде, което ненапълно е хубаво, тъй като актьорът не би трябвало да се интересува какво мислят хората за него, а да прави това, което усеща. В живота съм се оформила в годините като много проведен човек и се пробвам да бъда доста топла и откровена. Честна. Това е водещо при мен “, споделя Теди, като се надява хората да станат по-толерантни към другите от тях и повече да се усмихват, вместо да подлагат на критика проявления на изкуство, които не схващат.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР