Актрисата Ребел Уилсън се надява да помогне на младите хора

...
Актрисата Ребел Уилсън се надява да помогне на младите хора
Коментари Харесай

Холивудска актриса загубила девствеността си на 35 години

Актрисата Ребел Уилсън се надява да помогне на младежите да се почувстват овластени, когато става дума за секс и фамилиарност, като разкри, че е изгубила девствеността си на 35-годишна възраст.

" Не всеки би трябвало да загуби девствеността си като младеж ", сподели Уилсън в изявление пред списание People, по отношение на идните й записки " Rebel Rising ". " Хората могат да изчакат, когато са подготвени или да изчакат, когато станат малко по-зрели. "

Уилсън сподели, че разказва персоналния си опит в записките и че счита, че това " може да бъде позитивно обръщение " за другите. " Очевидно не е нужно да чакате, до момента в който навършите тридесетте като мен, само че не би трябвало да изпитвате напън като младеж ", сподели тя.

Описвайки себе си като " закъсняла ", Уилсън споделя пред списанието, че когато е била на 20 години постоянно е казвала на приятелите си, че " го е направила единствено, с цел да завърши тематиката " или просто е излизала от стаята, когато тематиката се повдигала, написа Dir.bg.

Тя разяснява и сексуалността си и фактът, че към днешна дата е обвързана с жена. През февруари 2023 година Уилсън се сгоди за дизайнерката на облекла Рамона Агрума в Дисниленд. Миналия ноември тя се снабди с щерка, носеща името Ройс Лилиан, която се появи на бял свят посредством сурогатна майка. " Дори не мога да опиша любовта, която изпитвам към нея ", написа звездата в страницата си в Instagram, когато разгласи раждането на щерка си. " Тя е красиво знамение! "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР