Актрисата Ралица Паскалева, която стана известна с ролята си в

...
Актрисата Ралица Паскалева, която стана известна с ролята си в
Коментари Харесай

Ралица Паскалева кръсти сина си в Йерусалим

Актрисата Ралица Паскалева, която стана известна с ролята си в „ Откраднат живот “, би път чак до Йерусалим, с цел да кръсти сина си, разбра HotArena.

Святото събитие се случило навръх 24 май, а дружно с екранната лекар Стилянова пътували мъжът й Теодор Салпаров, фамилиите им и малко другари.

Идеята дребния Максим, който няма още годинка, да бъде кръстен в Йерусалим, пристигнала от гордата майка, а волейболистът незабавно се съгласил с нея, писа „ Галерия “.

Когато преди две години посетих Светата земя за първи път, към този момент знаех, че това е мястото, на което ще се връщам още веднъж и още веднъж. Затова, когато взехме решение, че е време да кръстим Максим, то нямаше подозрение, че това ще се случи в Йерусалим. Пропътувахме всички тези километри с цялото ни семейство и шепа другари, с цел да сме покрай Бог, с цел да му се поклоним, да походим по земята, по която той е ходил, и с цел да въведем Максим в християнската вяра на най-святото място за всеки християнин “, написа Ралица Паскалева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР