Актрисата Радина Думанян, позната като д-р Биляна Захариева от първия

...
Актрисата Радина Думанян, позната като д-р Биляна Захариева от първия
Коментари Харесай

Още една лекарка от „Откраднат живот“ чака бебе

Актрисата Радина Думанян, позната като доктор Биляна Захариева от първия сезон на лекарската сага „ Откраднат живот “, удостовери клюки, че е бременна. Чаровната брюнетка показа новината, че чака първото си дете с обява в обществените мрежи.

След като бременните ѝ колежки Луиза Григорова и Весела Бабинова издадоха в клипче, че тя също е бъдеща мама, актрисата се появи със фотография на плода в утробата, написа вестник " Телеграф ".

На фрагмента, който е разгласила актрисата, тя е седнала върху бял надуваем еднорог на плажа край морските талази и държи фотография от ехограф.

" Има нещо в мен ", написа актрисата в текста към фотографията.

A post shared by (@radinadumanyan) on Sep 2, 2020 at 2:24am PDT

Сред първите, честитили ѝ, се оказа колежката ѝ Ралица Паскалева. „ Айде, де, Раде “, написа екранната доктор Стилянова, която има момче от волейболиста Теодор Салпаров.

Думанян изчезна както от „ Откраднат живот “, по този начин и от общественото пространство от дълго време, по тази причина не е изненада, че съумя да опази тайната си. Тя не обича да разяснява персоналния си живот и към този момент е загадка от кого чака дете. Наследник чака и друга напуснала сериала-Луиза Григорова, а наследник гледа изигралата ролята на пиар актриса Дария Симеонова – момченцето ѝ се споделя Макси и се появи на бял свят през 2018 година, скоро той навърши 2 година, а татко стана и екранният ѝ брачен партньор в лекарската сага Димо Алексиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР