Актрисата, позната от ситкома „Справяне с гнева“ („Anger Management) Селма

...
Актрисата, позната от ситкома „Справяне с гнева“ („Anger Management) Селма
Коментари Харесай

Актрисата Селма Блеър с шокиращо изказване за здравето си

Актрисата, позната от ситкома „ Справяне с гнева “ („ Anger Management " ) Селма Блеър страда от множествена склероза. Тя разгласява тази информация в Instagram с желание да благодари на всички тези, които са ѝ помагали през последните месеци, откакто схванала за своята диагноза, съобщи БГНЕС.
В своята изповед в обществените мрежи звездата от " Писък " написа, че от години е усещала признаците, само че диагнозата е била сложена през август тази година.
" Добре съм, само че ми беше мъчно да приема диагнозата, когато ми я оповестиха. Аз съм неработоспособен. Падам. Изпускам неща. Забравям, а лявата част на моето тяло изисква указания от шибан GPS. Но съумявам. И се дръзвам и не знам какво да върша, само че знам, че ще направя всичко по силите си " , написа Селма в Instagram.
Когато диагнозата била сложена, лекарите са декларирали, че заболяването е евентуално от 10 години.
Селма Блеър има над 70 кино и телевизионни продукции зад тила си, в това число в " Хелбой ", " Секс игри ", " Професия русокоска ", " Най-сладкото нещо, както и в поредицата на Нетфликс " Друг живот ", която би трябвало да излезе през 2019 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР