Актрисата от Сам Мичъл Ким Медкалф не се е завърнала

...
Актрисата от Сам Мичъл Ким Медкалф не се е завърнала
Коментари Харесай

Сам Мичъл напуска ли EastEnders? Бъдещето на актрисата Ким Медкалф в сапун разкри след бомбени новини

Актрисата от Сам Мичъл Ким Медкалф не се е завърнала от дълго време в Ийст Ендърс - само че може ли да излезе още веднъж?

В момента тя си е основала зложелател на брат си Фил Мичъл, когато нощес сподели на цялата Queen Vic, че Фил е спал с Ема Хардинг, майката на Лола Пиърс. След гибелта на вуйна Сал, Сам беше научил, че са й били оставени пари в наследството, само че в никакъв случай не ги е получила и упрекна Фил, че не й ги е дал.

Когато тя изиска той да й даде парите и той отхвърли, като се има поради, че към този момент й беше дал пари назаем, раздразненият Сам се опита да измисли по какъв начин да вземе парите от него, когато се появи обезвереният Алфи и се изпусна, че Ема и Фил са спали дружно.

Въоръжена с новата информация, Сам взема решение да изнудва брат си и той споделя, че тя може да получи парите при едно изискване - да напусне Албърт Скуеър един път вечно. „ Вземи го, стягай си багажа и се махай от живота ми, тъй като желая да си тръгнеш довечера “, предизвести я той. Докато Сам се съгласи и взе парите, тя се насочи към Queen...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР