Актрисата от хитовия сериал на Нова ТВ Откраднат живот –

...
Актрисата от хитовия сериал на Нова ТВ Откраднат живот –
Коментари Харесай

Наталия от Откраднат живот: Получих предложение за брак на плаж в Нова Зеландия

Актрисата от хитовия сериал на Нова ТВ Откраднат живот – Дария Симеонова, описа в ефира на На кафе за сантименталното предложение за брак, което е получила в навечерието на Коледа. Годеникът й Антон я попитал дали ще се омъжи за него по време на разходка по другоземен плаж в Нова Зеландия. Тя описа за щурите завършения, които двамата са имали по време на няколкоседмичната си екскурзия до Нова Зеландия и островната страна Вануату. Дария и годеникът й скочили с парашут от 5000 метра височина, люлели се над голяма пропаст със оборудване, наречено суинг, ходили и на рафтинг.

Кога се случи годежът ти?
Ами на 24 декември предходната година получих пръстен. Годеникът ми Антон не е от нашата колегия, само че демонстрира схващане към актьорската специалност. Той е управител партньорства в един от най-големите просветителни уеб сайтове в България. Истината е, че от време на време хората, които не са от гилдията ни, от време на време не ни схващат.

Как пристигна предлагането?
Изобщо не чаках и доста се панирах. Аз съм свободомислещ човек, само че не съм срещу брака. Стана на едно доста хубаво място. Обиколихме ужасно красиви места, на втория ни ден от заминаването ни отидохме на един неповторим плаж. Цялото небе и морето, всичко беше доста красиво, сантиментално и любовно.. На два метра от мен той хвърли една пръчка в морето и до момента в който към този момент беше написал на пясъка в морето "Ще се.... ". И извади пръстен от джоба си..

Нова Зеландия може би доста паства на теб като място? Какво пробвахте там?
Освен, че скочихме с парашут от 5000м. височина. Скочихме и с едно нещо, което се споделя "Суит " - нещо като огромна люлка, с което се кача над бездна. Бяхме и на рафтинг, посетихме пещери, плажове, отидохме в един планински град.

А хората харесаха ли ви, с изключение на красивата природа?
Много ми хареса. Аз него едвам го върнах от там, той желае да живее там /смее се/. Хората имат прелестен характер и нрав. Много са откровени и са подготвени да ти оказват помощ във всеки един миг.

В сериала Откраднат живот май черни облаци надвисват над фамилията ви?
Калин и Наталия ги чакат компликации, които ще подложат взаимоотношенията им на тестване. В такива моменти човек си личи до каква степен е мощен, до каква степен може да се оправи. Аз ще съм мощна, след това той... На мен доста ми харесва, това което следва в сериала. Като цяло аз ще дърпам каручката, само че и той няма да остане безразличен..
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР