Актрисата от Емердейл Оливия Бромли говори за опустошителните сцени, които

...
Актрисата от Емердейл Оливия Бромли говори за опустошителните сцени, които
Коментари Харесай

Звездата от ITV Emmerdale реагира на „предизвикателния и сърцераздирателен“ сюжет за рака на бебето Евън

Актрисата от Емердейл Оливия Бромли приказва за опустошителните подиуми, които предстоят в сапунената лента на ITV, защото бебето Евън е диагностицирано със съществено заболяване.

Младежът ще бъде диагностициран с остра лимфобластна левкемия през идващите седмици, оставяйки родителите му Доун Тейлър и Били Флетчър в ужас. Шефът на сапун Лаура Шоу по-рано разкри сюжета и по какъв начин ще забележим въздействието на диагнозата върху фамилията и по какъв начин тя ще преобърне живота им с главата надолу.

Сапунът на ITV работи в тясно съдействие с благотворителната организация Leukemia Погрижете се за сюжета, с цел да осигурите реалистично и достоверно изображение. Актрисата Оливия разкри, че предстоят „ предизвикателни и сърцераздирателни “ подиуми, откакто заболяването на Евън излезе нескрито.

Тя разкри: „ Това е необикновено предизвикателна и сърцераздирателна история, само че толкоз значима история, която Емердейл би трябвало да опише. Научих толкоз доста, откогато работих с Leukemia Care и разговарях с жанр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР