Актрисата Неда Спасова е сериозно обвързана от 10 години насам.

...
Актрисата Неда Спасова е сериозно обвързана от 10 години насам.
Коментари Харесай

Неда Спасова упорито крие гаджето си

Актрисата Неда Спасова е съществено обвързана от 10 години насам. Макар в никакъв случай да не повдигала тематиката за обич и сътрудник в живота, амбициозната здравна сестра Кая от " Откраднат живот " живее под един покрив с половинката си, за който е известно, че няма нищо общо с актьорската специалност.

Любопитна детайлност е, че Неда крие гаджето си даже от сътрудниците. Малцина от тях са чували, че е обвързана, а още по-малко са го виждали. Един от щастливците, има шанса да се запознае с мъжа, завладял сърцето на русокоската, е Филип Буков. Повод за запознанството им били непрекъснатите спекулации, че сред Неда и Филип има освен това от другарство.

Повод за това се оказа техни фрагменти от докторската сага, на които театралничат с необятни усмивки и в топла прегръдка. Феновете на тв драмата незабавно взеха решение, че посред им има освен това от екранна връзка поради химията им в сериала. А съмненията се ускориха, когато артистът разгласи в ефир, че се сработват повече от чудесно. Но... до такава степен. " Да, имахме химия, само че не във връзка с обич. Хората не имаха вяра, че нямаме връзка, а аз познавам приятеля ѝ. С Неда сме се шегували доста пъти ", споделя той в изявление за " Галерия ". Неда персонално се заела да ги запознае, а двамата даже се сприятелили.

Друг артист също е мотив да заяви за връзката си и да постави завършек на спекулациите – Владо Карамазов, с който също си партнираше в сериала на Евтим Милошев. Сцените на непосредственост посред им родиха голям брой догатки – дружно и са, не са ли, имали ли са спекулация и дали ще имат...

Всички тези въпроси предизвикаха и отговора ѝ: " Да, удостоверявам, че към този момент имам мъж до себе си и държа на него. На въпроса Карамазов ли е гаджето: не, не е. Но избирам да не споделям персоналния си живот ".

Според осведомени мъжът до Неда ѝ оказва голяма поддръжка, що се отнася до функциите ѝ в киното и театъра. С наслада приема даже по-скандалните ѝ функции, като да вземем за пример превъплъщението ѝ в хитовия нов театър " Горчивите сълзи на Петра декор Кант " в Театър " София ".

В него тя играе глухоняма прислуга, която се трансформира в обект на внимание от страна на велика дизайнерка, ослепително изиграна от Лилия Маравиля. Между двете се заражда освен това и по този начин на финала Неда се оказва гола от кръста нагоре, сама на сцена, с уместно осветяване. Разбира се, не липсват и провокации – на сцена тя се разхожда с пенис колан – миг, неприет добре от мнозина. Но в областта на изкуството всичко е разрешено, считат и тя, и приятелят ѝ.

Двойката живее в столицата, само че рядко може да бъде видяна по улиците. Когато споделят време, те го вършат в планината или в далечните паркове, където е умерено и безшумно.

Любимото им място обаче е морето. Преди да поемат към родното Черноморие, Неда и тайнственото ѝ гадже считат да създадат някои промени в жилището си. " Битовизмите атакуват лятото. Ако видите нещо прашно по улиците, мръсно, потно, мъкнещо тежки чували с отпадъци, грухтящо - аз съм ", гласи част от написаното от актрисата. На фрагмента тя театралничи с работни облекла, шапка, ръкавици и четки, от което излиза наяве, че измененията в жилището напълно не са освежителни
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР