Актрисата Меган Маркъл открехна завесата за връзката си с принц

...
Актрисата Меган Маркъл открехна завесата за връзката си с принц
Коментари Харесай

Актрисата Меган Маркъл за принц Хари: Двойка сме, влюбени сме

Актрисата Меган Маркъл открехна завесата за връзката си с принц Хари, който назовава " приятеля ми " в ново изявление за " Венити феър ". 36-годишната калифорнийка стана едно от постоянно спряганите имена в медиите, откакто предходната есен стана ясно, че излиза с 32-годишния брат на принц Уилям.

„ Двойка сме. Влюбени сме. Сигурна съм, че ще пристигна време, когато ще излезем и ще се представим публично като двойка, ще разкажем историите си, само че се надявам хората да схванат, че в този момент това си е нашето време. То си е единствено за нас двамата. И по тази причина е толкоз особено. Щастливи сме. Лично аз доста обичам огромните любовни истории ", споделя в изявлението Меган, представена от Dir.bg.

По всичко проличава, че и тяхната е такава, единствено би трябвало да изчакаме, до момента в който ни я опишат.

" Ние сме двама души, които са в действителност щастливи и влюбени. Започнахме да излизаме към 6 месеца преди този момент да стане вест и аз работех от самото начало, и единственото нещо, което се промени бе усещането на хората ", споделя Маркъл.

" За мен нищо не се промени. Аз съм същият човек, който бях и в никакъв случай не съм се определяла с връзката си. "

Според публикацията двойката се е срещнала в Лондон през 2016 година посредством общи другари. Маркъл живее в Торонто, където снима сериала " Костюмари ".

Двойката пазеше в загадка връзката си, когато предишния ноември Хари направи изказване, че папараците заплашват сигурността на Маркъл. Той също обърна внимание на " сексизма и расизма на интернет троловете " поради мнения за Маркъл за цвета на кожата ѝ.

Актрисата споделя пред " Венити феър ", че може да ѝ е мъчно с новата ѝ популярност.

" Има своите провокации и идва на талази - от време на време може да се окаже по-сериозно от различен път ", споделя тя.

" Все отново беше изненадващо по какъв начин внезапно нещата се трансформираха, само че аз към момента имам поддръжката на хората към мен и, несъмнено, поддръжката на приятеля ми. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР