Актрисата Лорина Камбуров . За приятелството и работата с нея

...
Актрисата Лорина Камбуров . За приятелството и работата с нея
Коментари Харесай

Спомен за Лорина Камбурова.. със София Бобчева и Росен Пенчев

Актрисата Лорина Камбуров. За другарството и работата с нея описват актрисата София Бобчева и музикантът Росен Пенчев.

" Трябва да се живее, до момента в който можеш " - това е написала Лорина на своя другарка за работата си в Русия. " - споделя актрисата София Ббчева, с която си партнират в сериала на bTV " Скъпи наследници ".

От снимачната площадка тя си спомня, че с нея се е работило " прелестно ".

" Лорина беше по-малка от мен, само че до нея усещах протекция и успокоение. Уж по-малката, а имаше някакъв заряд в нея! Чувствах се доста добре с нея. Бяхме като едно семейство и тя продължава да е, като един хубав, ухилен, топъл човек. "

Лорина Камбурова оставя след себе си освен кино функции, само че и доста музика. С Росен Пенчев, с който са дружно в групата Ross’N Lorina, се виждат за поселдно през 2020 година В последните дни на живота й единствено си пишат, тъй като Лорина мъчно говорела, поради болестта. За последно музикантът й изпратил фотография от негово лайф музикално присъединяване, на сцената на което имало техен афиш. Двамата работят дружно от към 6 години и имат публикуван албум.

Музикантът си спомня, че на някои участия Лорина е имала проблеми със стабилността на гласа си, поради белодробното заболяване, от което е страдала.

" Тя беше натрупала оскърбление от доста неща в България. Лорина е един от хората, които събират доста обич, само че имаше и доста мраза, която се сипеше по нея. Но тя е доста мощна, постоянно намираше метод да продължи напред. "



Той споделя и за различен гений на младата актриса: " Можеше да приказва и да преподава по страховит метод. Като влезеше при децата, ставаше ефрейтор. Имаше стоманен нюх и можеше да развие това нещо също. Децата доста я обичаха. "

" Виках и дѐте. Като дете или дребна сестра я усещах, а тя мен на ръба сред брат и татко. Това е нещо, което остава! " - по този начин споделя, че ще я запомни Росен Пенчев.

Повече вижте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР