Актрисата Койна Русева шашна последователите си в социалните мрежи с

...
Актрисата Койна Русева шашна последователите си в социалните мрежи с
Коментари Харесай

Койна Русева изуми със сламката, с която пие смутито си

Актрисата Койна Русева шашна почитателите си в обществените мрежи с нестандартната  сламка, от която пие смутито си. Тя е във формата на мъжки сексуален член, което провокира бурни реакции в мрежата.

Смях

Самата Койна качи малко стори в персоналния си профил на смутито и сламката, а от горната страна написа " Смутито ми е грубо “, съпроводено от смееща се емотиконка. Естествено, скрийншот от фрагмента обиколи за секунда нета, като множеството от коментиращите се забавляваха на видяното, а други пък попитаха от кое място могат и те да се снабдят с сходна сламка. Други се пошегуваха, че желала да си почине от спектакъла " Монолози на вагината “ и по тази причина решила да заложи на мъжки член.

Русева в никакъв случай не се е тормозила от това какво ще каже и покаже в профила си.

Тя към този момент се радва на края на театралния сезон и се намира на морето, където пък оправя цветята с градинарска ножица в ръка и нищожен бански. Няма локация над фотоса, само че осведомени споделиха, че по всяка възможност това е в двора в Царево в къщата на Младежкия спектакъл, която съставлява остаряла мелница.

Навремето е взета от Младежкия спектакъл и в този момент е оборудвана за актьорите да могат да прекарват време там. Самата Койна не един път е признавала, че обожава да върви там и да гледа морето, напомня " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР