Актрисата Ким Катрал се завръща в своята емблематична роля на

...
Актрисата Ким Катрал се завръща в своята емблематична роля на
Коментари Харесай

ЛИКУВАЙТЕ, ГЕРОНТОФИЛИ! Саманта се завръща в Сексът и градът

Актрисата Ким Катрал се завръща в своята емблематична роля на разпасаната бабка Саманта Джоунс от „ Сексът и градът “ във втория сезон на продължението на сериала „ И просто ей по този начин “ макар враждата си със Сара Джесика Паркър. Тази вест е най-хубавото, което можеше да се случи на телевизионните фенове по-късно Любена Петрова да бъде поканена в сериала.

66-годишната звезда ще взе участие единствено в една сцена от новите епизоди на сагата. Сцената с Ким Катрал е снимана на 22 март в Ню Йорк, написа " Варайъти ". Според мълвата в нея тя ще се изяви сама без да се среща с актрисите Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис.

В фрагменти от новия сезон на „ И просто ей по този начин “ Саманта ще организира телефонен диалог с екранната си другарка Кари Брадшоу. Появата на Ким Катрал в поредицата е защитавана в загадка, като името й даже не попада в листата с реализатори на продукцията. Спекулациите гласят, че сцената на Ким е снимана в кола на под земята паркинг в Куинс.



Ким Катрал се беше заклела да не взе участие в продължението на „ Сексът и градът “, откакто сред нея и Сара Джесика Паркър избухна спор през 2018 година. Враждата сред двете актриси стана обществено притежание след гибелта на брата на Ким Катрал. Тогава тя упрекна своята колежка в двуличие с ядосан пост в Instagram.

Миналата година самата Сара Джесика призна, че не желае Ким Катрал назад в сериала. От своя страна Катрал съобщи, че в никакъв случай не е канена да взе участие в продължението на „ Сексът и градът “, като е научила за подновяването на плана от обществените мрежи.

Очаква се премиерата на първия епизод от втория сезон на „ И просто ей по този начин “ да бъде излъчена на 22 юни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР