Актрисата и режисьор говори пред британското издание на списанието Harper's

...
Актрисата и режисьор говори пред британското издание на списанието Harper's
Коментари Харесай

Анджелина Джоли с безценни съвети към жените

Актрисата и режисьор приказва пред английското издание на списанието " Harper's Bazaar ", за да даде съвет на дамите, които се опасяват да не станат жертви на принуждение по време на празниците.

Тази година половото и домашно насилието фрапантно се усили заради карантината. Според данни на UN Women, през последната година над 200 милиона дами и девойки са били измъчвани от близки и по-малко от 40% от дамите са докладвали за това или са потърсили помощ.

Винаги отдадена на ролята си на дипломат на благосклонност на Организация на обединените нации за идеята на бежанците и дамите, Анджелина Джоли приказва пред списание " Harper's Bazaar UK ", с цел да разяснява тези тревожни числа.

„ Говорете с някого. Опитайте се да намерите съдружници. Поддържайте връзка при незабавни случаи. Например можете да съгласувате код с другар или член на фамилията, който да им каже, в случай че сте изправени пред незабавен случай. Започнете да изграждате мрежа и да трупате познания. Тъжно е да се каже, само че не можете да предположите, че всички ваши другари и семейство постоянно ще желаят да ви имат вяра и да ви поддържат. Често оказват помощ непознати. Или други жертви, групи за поддръжка или религиозни групи. Преди всичко бъдете деликатни. Само вие в действителност знаете заплахата, в която се намирате, и до момента в който не намерите поддръжка извън, може да се чувствате напълно сами “, сподели тя.

45-годишната звезда продължи да се обръща към всеки, който е очевидец на сложна обстановка: „ Ако смятате, че някой, който познавате, може да бъде уязвим по този метод, пробвайте се да останете близо и да присъствате в живота му. Ясно кажете, че сте до нея. Друго нещо, което всички можем да създадем, е да се образоваме. Научете за домашното принуждение. Разберете по какъв начин контузията визира нашето здраве и може да докара до биологични промени, изключително при децата. Приемете тези въпроси съществено “, споделя още в умозаключение Джоли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР