Актрисата и певица Ралица Бежан кани всички фенове на хубавата

...
Актрисата и певица Ралица Бежан кани всички фенове на хубавата
Коментари Харесай

Неостаряващите стари градски песни ще звучат в спектакъла “НЕЗАБРАВИМИТЕ”

Актрисата и певица Ралица Бежан кани всички почитатели на хубавата и позабравена българска музика на винтидж музикален театър със старите песни на нов глас със заглавие - " НЕЗАБРАВИМИТЕ ". Забавното и нетрадиционно събитие със специфичен посетител - артистът Иван Юруков е на следващия ден вечер, 18 ЮНИ (вторник) от 19.30 ч. в " Сити Марк Арт Център " (бившето кино " Левски " на бул " Янко Сакъзов " № 30). Там Ралица Бежан, дружно с екип от прелестни музиканти и артисти ще ни потопят в неповторимата атмосфера на винтидж културата, на старите градски песни и отминалите времена. Ще накарат всеки в залата да се усмихне, а за какво не и да затанцува в един темп дружно с актьорите на сцената.
А там на сцената до Ралица ще бъдат едни от най-хубавите млади музиканти с които тя работи от години: Калин Жечев-пиано, Димитър Сираков-контрабас, Ивелин Иванов - акордеон, Стоил Иванов-Стю - ударни и актьорите Георги Грозев, Гергана Цакова, Теодора Рашед и Стефан Зарев, който дава отговор за постановъчната част. Изненадата за публиката ще бъде и присъединяване на Мартин Ташев, вокалист на " Тумбаито " и солов тромпет в Биг бенда на БНР и Марина Драгомирецкая, позната ни освен от джаз сцената, а и от доста мюзикъли. Иван Юруков ще се включи особено за няколко от песните в екстравагантното винтидж събитие. Двамата (Ралица и Иван) се срещат на театъралната сцена и работят от години дружно.



Той е режисьор на огромна част от видеоклиповете на песните на Ралица Бежан през годините. Последният видеоклип под негова постановка е по песента " Трендафилът мирише ", който бе показан пред аудитория при започване на м. май. В него с усмивка, мигане и ужасно възприятие за комизъм е показана една от обичаните песни на нашите родители. Песента звучи доста свежо и безусловно модерно, с нов суинг аранжимент, което за следващ път потвърждава, че за хубавата ария няма време
Утре вечер в " Сити Марк Арт Център " Ралица Ковачева-Бежан ще извърши песни от 30-те до 80-те години на 20 век, изпяти от Аспарух Лешников, „ Дуо Нове ", Леа Иванова, Ирина Чмихова, Лиана Антонова, Мими Николова, група „ Домино ", Тодор Колев и доста други. Хореограф на танците е Явор Кунчев от Линди Хоп България, а водещ на събитието е артистът Георги Грозев.
Във вторник вечер в " Сити Марк Арт Център " се обрисува да бъде повече от горещо, а Ралица ви подсеща да си носите необятните усмивки и положително въодушевление, а за какво не и обувки за танци!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР