Актрисата и певица Нона Йотова разкри, че е учудена от

...
Актрисата и певица Нона Йотова разкри, че е учудена от
Коментари Харесай

Нона Йотова: Никой не знае какво се случва и какво става в Министерството на културата

Актрисата и певица Нона Йотова разкри, че е учудена от неналичието на информация какво се случва в Министерството на културата.

" Гледам, че у нас се случват странни назначения, отново има хора на ГЕРБ. Обаче никой не знае какво се случва и какво става в Министерството на културата. И на мен ми хареса фимчето по какъв начин този човек си е построил читалището, даже се просълзих. Но никой не е приказвал с този министър, би трябвало да се гласоподава бюджет. Ако си спомним един Стефан Данаилов, при който само беше 1,4 % бюджета за просвета. Явно има харизматичност тук ", сподели тя в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

Йотова разкри и още нещо. " Аз бях изчегъртана от шефа на Сатиричния спектакъл, който бе непосредствен до ГЕРБ. Единствените две европейски постановки с мое присъединяване, бяха махнати, т.е. аз нямам сега присъединяване в Сатиричния спектакъл. В сфери като просвета и опазване на здравето никога не би трябвало да има политически назначения ", безапелационна е тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР