Актрисата ходела по купони, където се напивала, а по-късно и

...
Актрисата ходела по купони, където се напивала, а по-късно и
Коментари Харесай

Изплува Тъмното Минало На Неда Спасова От Откраднат Живот! Дръжте Се, Та Тя Е Била

Актрисата ходела по купони, където се напивала, а по-късно и пропушила. Всички я гледали неразбиращо.

Родителите на Неда се развеждат, когато тя е напълно дребна. Тя е отгледана от майка си. „ Момиченцата, които израстват без мъжката поддръжка на бащата, която им е нужна, постоянно са без задоволително самочувствие. Моите бесове се показват в неувереността ми. Тя влачи яд към мен самата. В една предходна връзка съм чупила столове и чаши, не мога да си се показва да изпадна в това положение в този момент. Тогава излизах отвън себе си, бях отвън релсите “, разказвала е Неда, цитира „ Галерия “.

За да не бъде черната овца измежду връстниците си, Спасова отишла да играе в актьорска натрупа в родната Враца. Там я приемали и харесвали каквато е. В нея Неда била от 7-ми до 12-ти клас. Отишла на инат, само че се оказало, че в трупата доста й харесва. Може би някъде надълбоко в себе си тя е желала да се изявява.

В трупата репетирали пиеси, изнасяли представления, ходели на фестивали турнета. Стигнали чак до далечна Италия. В театралната школа Неда се научила да жонглира с огън, което тя показва и в „ Откраднат живот “.

Несигурността от детството обаче екранната сестра Райкова от време на време усеща и през днешния ден. Това се случва на снимачната площадка на „ Откраднат живот “. Когато работели по 12 часа за сериала, тя непрестанно сънувала кошмари по какъв начин се проваля като си не помни текста. Неда сънувала и духове и мъртъвци, които се пробват да й създадат нещо неприятно
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР