Актрисата Хилари Суонк обяви, че е родила близнаци, като каза,

...
Актрисата Хилари Суонк обяви, че е родила близнаци, като каза,
Коментари Харесай

Хилъри Суонк - първескиня на 48!

Актрисата Хилари Суонк разгласи, че е родила близнаци, като сподели, че бременността „ не е била лесна “, само че си е заслужавала, съобщи ДПА.

Носителката на две награди „ Оскар “ роди първите си две деца от брачна половинка си Филип Шнайдер по време на великденските празници. 48-годишната актриса показа в „ Инстаграм “ своя фотография на балкон, облечена в халат за баня, държаща двете бебета и гледаща към воден басейн.

 
Тя написа: „ Не беше елементарно. Но момчето (и момичето!) си заслужават. Честит Великден! Публикувам от същинския парадайс! “ Под поста ѝ известни персони, измежду които Вайола Дейвис, Шарън Стоун, Джулиет Люис, Мария Шарапова и Кейт Хъдсън, я поздравиха за новината.



Суонк, която се омъжи за бизнесмена Шнайдер през 2018 година след по-малко от двегодишна връзка, разгласи през октомври предходната година, че чака близнаци

Тя е носителка на две награди „ Оскар “ за актриса в основна роля - за кино лентата „ Момчетата не плачат “ от 1999 година, разказващ за транссексуален младеж, и за кино лентата „ Момиче за милиони “ от 2004 година, описващ пътя на аматьорка в бокса, която желае да стане експерт.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР