Актрисата Галя Александрова, която всява респект в редовия зрител в

...
Актрисата Галя Александрова, която всява респект в редовия зрител в
Коментари Харесай

Галя Александрова: Не беше лесно да вляза в ролята на Бонка

Актрисата Галя Александрова, която всява почит в редовия фен в кожата на неприятната свекърва Бонка от сериала „ Пътят на достойнството “, се радва на всенародна обич. Това описа самата тя пред Нова тв.

„ Не беше елементарно да вляза в ролята на Бонка, само че с повече централизация, с религия и обич към това, което върша и ми е специалност, съумях да пресъздам облика, който стана като нарицателен за „ неприятна свекърва “. И сега по улиците на Варна, плажа и на всички места където се появя, се веселя на всенародна обич. Хората, които ме срещат си вършат селфита с мен, беседват, споделят какъв брой доста ме обичат. Но също по този начин споделят, че като ме гледат желаят да ме удушат. Добре, че не е по този начин в живота “, разкри актрисата.

След края на фотосите на „ Пътят на достойнството “ звездата е прекарала месец във Варна, само че към този момент се връща в родната Стара Загора, защото стартира театралния сезон.

“Участвам в постановки и подготовки в Драматичен спектакъл „ Гео Милев “. В края на предишния сезон беше премиерата на последната ми театрална роля. Превъплътих се в Мами в „ Осем дами “. Тя не е централна роля, само че има своите провокации. Имам над 130 функции до момента в кино, спектакъл и телевизия и този е изцяло друг персонаж. След тази режисура следва премиерата на още една пиеса, в която вземам участие – „ Трите изстрела “, която е криминале по Агата Кристи, с режисьор Невена Митева, само че за нея ще опиша малко по-късно през ноември месец, когато е премиерата. В тази пиеса ще изиграя ролята на Кралица Марго. От Бонка до Кралица Марго – много път извървях “, показа още тя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР