Актрисата Елена Петрова коментира слуховете за любовна история с колега

...
Актрисата Елена Петрова коментира слуховете за любовна история с колега
Коментари Харесай

Елена Петрова призна има ли връзка с Любо Ковачев

Актрисата Елена Петрова разяснява слуховете за любовна история с сътрудник артист с думите: " Само другари сме с Любо Ковачев. ". Двамата бяха видяни в рисково непосредственост неотдавна, а през годините постоянно са спрягани за освен това от другари. Слуховете се подклаждат и от хипотетичната разлъка на Любо с жена му, написа " България през днешния ден ". И въпреки до Елена да не се знае да има мъж последните години, тя е безапелационна, че с сътрудника си нямат любовна спекулация.

Любо и къдрокосата актриса бяха засечени в центъра на София. Скоро те се озоваха пред дома на Петрова, която бързо влезе в жилището си. През това време Ковачев изчака звездата от " Стъклен дом " във возилото си. Щом Елена се върна, двамата започнаха да ровят из багажника, което подухва на мисълта, че може би живеят дружно. " Всеки от нас си има персонален живот. Между нас в никакъв случай не е имало нищо. Може да попитате и Любо ", съобщи още Елена Петрова.

Отскоро къдрокосата красавица смени попрището. Елена учи постановка в влиятелен столичен университет и към този момент направи своя дебют като режисьор. Тя режисира пиесата " Другата в мен ". Голямата фантазия на Елена е да пробие в малкия екран. Последната обществена връзка на чаровната актриса бе с мъжа й гръка Аристотелис.

Елена и милионерът се разделиха след дълги години обич. Разводът им стана факт преди повече от 5 години. Двамата имат прелестни деца - Изабела и Александър. Любо Ковачев е един от най-чаровните артисти. Като дете живее във Франция. Снимал се във филм с иконата Моника Белучи, а сега го гледаме в повторенията на „ Скъпи наследници “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР