Актрисата Джилиан Андерсън призова жените по света да се свържат

...
Актрисата Джилиан Андерсън призова жените по света да се свържат
Коментари Харесай

Джилиан Андерсън събира секс фантазиите на жени от цял свят

Актрисата Джилиан Андерсън прикани дамите по света да се свържат с нея анонимно по отношение на своите полови мечти.

Андерсън, която играе откровена секс терапевтката Джийн Милбърн в блокбъстър сериала на Netflix „ Сексуално обучение “, разгласява видео в Instagram и изясни, че „ стартира огромно проучване на дамите и секса “.

Седнала на кресло, 54-годишната актриса изглежда спокойна, до момента в който моли жените да ѝ изпратят своите „ най-лични стремежи “ за книга, която тя сподели, че „ приготвя “.
               

Носителката на „ Златен глобус ” споделя: „ Като дами знаем, че сексът е освен това от секс, само че доста от нас не приказват за това. „ Нашите най-дълбоки най-интимни страхове и мечти остават заключени вътре в нас. Докато някой не пристигна с ключа. Е, тук е вашият ключ. Подготвям книга с вашите анонимни писма до мен. Книга, изследваща по какъв начин дамите мислят за секса, тъй като сексът е обвързван с женствеността и майчинството, изневярата и употребата, единодушието и уважението, справедливостта и егалитаризма, любовта и ненавист, наслаждение и болежка. "

Зрителите бяха запитани дали имат загадка фикция, която биха споделили единствено с тези, на които „ най-вече се доверяват “, в случай че изобщо имат такива.

Британско-американската актриса продължава с думите: „ Откъдето и да идвате, без значение дали сте на 18 или 80, вие спите с мъже или дами, или небинарни човеци, или с всички или с никого. Искам да знам най-личните ви стремежи. „ Нека дружно да стартираме този диалог и да създадем нещо искрено. "  Джилиан Андерсън играе секс терапевтка в хитовото шоу на Netflix.

На участниците беше казано, че могат да адресират писмата си със „ Скъпа Джилиан “ и да ги изпратят през криптиран портал, споделен в нейната биография в Instagram.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР