Актрисата Дженифър Анистън изля чувствата си относно приписваната ѝ едва

...
Актрисата Дженифър Анистън изля чувствата си относно приписваната ѝ едва
Коментари Харесай

Дженифър Анистън: Пълноценна съм и без деца

Актрисата Дженифър Анистън изля възприятията си по отношение на приписваната ѝ надали не всеки ден бременност. Тъй като няма профил в обществените мрежи, Анистън реши да разгласява текст в „ Хъфингтън пост”.

„ Човек е пълностоен, без значение дали е привързан или не, дали има дете или не”, написа Анистън в прочувствената изповед, предава Би Ти Ви.

„ Уморих се непрекъснато да ми приписват това. Да, може би ще стана майка някой ден и откакто към този момент споделям всичко тук – в случай че в миналото това стане, ще съм първата, която загатваме какъв брой неудобно се усещам, когато другари, сътрудници или изцяло непознати ми честитят измислената бременност”, написа още холивудската актриса.

В изповедта си тя подлага на критика клюкарските рубрики, които непрестанно търсят минусите на известните хора. Анистън обръща внимание и на стандартите, които се постановат в обществото и с които израстват дребните девойки. Любимката от „ Приятели” приключва с това, че жълтата преса няма да спре да работи, само че хората могат да трансформират метода, по който възприемат информацията от таблоидите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР