Актрисата Диана Димитрова назова името на колегата си, който преди

...
Актрисата Диана Димитрова назова името на колегата си, който преди
Коментари Харесай

Диана Димитрова назова публично името на насилника си

Актрисата Диана Димитрова назова името на сътрудника си, който преди 5 години я е пребил грубо на снимачната площадка на сериала " Откраднат живот ". Тя го направи завоалирано, споменавайки кодирано единствено първото му име, само че от думите й стана изрично ясно, че приказва за Юлиан Вергов. В неделя вечерта звездата от сериалите " Откраднат живот " и " Лъжите в нас " за пръв проговори обществено в предаването „ 120 минути “ по bTV, седмица след шокиращия си пост, че преди 5 лета е станала жертва на принуждение от страна на сътрудник. Тя неведнъж бе призована в обществените мрежи да изрече името на индивида, който я е пребил.

" Има формирано досъдебно произвеждане и аз нямам право да кажа името. Но защото знам, че в България има доста интелигентни хора, желая да ги помоля да четат сред редовете ", съобщи актрисата, като посочи, че ще каже името на насилника си до края на предаването. И в действителност го направи на финала, въпреки и кодирано. Но всички фенове, които слушаха деликатно думите й схванаха, че тя приказва за Юлиан Вергов.

В сериала " Откраднат живот " Диана влиза в облика на доктор Зорница Огнянова, а сътрудника й - на доцент Виктор Банков. По този метод актрисата удостовери информацията на седмичника " Уикенд ", който пръв заяви, че Вергов нанесъл побоя над актрисата.

" Аз съм дете на прехода, родена съм 90-та година. Аз доста мощно имам вяра в Дядо Коледа, тъй като Дед Мороз идва от друго място ", сподели Димитрова на водещия Светослав Иванов, след което с иронична усмивка добави: " И в действителност целия юли месец (актрисата натърти на юли, след което направи пауза, б.ред.) тази година рисувах за галерия. Искам да поканя през идната година март (произнасяйки март още веднъж направи пауза, б.ред.) хората да дойдат да видят изложбата ми. "

" Това са някакви кодове ", реагира водещият, който явно също разгада кода " юли ". " Това са обстоятелства ", отвърна актрисата. Както е известно всички другари и сътрудници на Вергов се обръщат към него с " Юли ".

" Диана, сигурно това изявление ще провокира доста мнения ", сподели Светослав Иванов. " Надявам се, имам вяра в положителното ", бяха финалните думи на актрисата в първия й обществен коментар след прочувствения й пост във фейсбук.



" Не сме имали напрежение в връзките. Ние бяхме в близки връзки. Мислех, че познавам този човек, само че очевидно не е било по този начин ", разкри актрисата, давайки да се разбере, че е имала любовна връзка с сътрудника си, само че връзките им  били секрети. Още тогава тя била шокирана, че това е индивидът, който познава и с който работи.

По време на цялото предаване Диана Димитрова наричаше Юлиан Вергов " лицето " явно поради формираното досъдебно произвеждане. Прокуратурата се самосезира поради проявеното над нея принуждение преди пет години, а юрист на актрисата е някогашният министър на правораздаването Антон Станков.

" С лицето от дълго време не контактувам, не проследявам изявите му и той от дълго време не е в моето полезрение ", добави актрисата, само че съобщи, че мъжът продължава да я заплашва и през днешния ден поради това, че е проговорила.

Актрисата заяви, че във вторник, по време на Централната емисия вести на bTV е получила известие по Вайбър от лицето, което след това е било изтрито. 

Тя описа по какъв начин се е случило всичко:

„ Вечерта, преди да се случи това, ми се обади по телефона, крещейки в нервност, думите са неприятни, само че беше обвързвано с произхода ми, защото съм от село от Кайнарджа – " Ще те пребия, ще ти съсипя кариерата, единствено се появи “.

Дълги години се упреквах, че казусът е в мен, когато съм желала да схвана отговор на въпрос за какво лицето вечерта ме заплаши и сподели: " Ти единствено се появи на терен и аз ще те пребия ". Исках да схвана за какво. Направих грешката да не си чувам интуицията и от едната стая в границите на 2 минути да вървя след лицето в гардеробната ".

По думите й в този миг той е минал около нея и я е блъснал в стената:

" Удари ме в стената, подвигна ме, виждах всичко доста постепенно, свлякох се на пода, съборих закачалки. Погледнах индивида, тъй като не можех да допускам, че това е индивидът, който почитам и работя с него. След това той ме изрита с цялата мъжка мощ, която имаше, в лицето с мъжка обувка. Това беше постоянен шут в лицето. Блъсна вратата, псувайки ме за произхода ми и поздравявайки моите родители, майка ми. След 15-20 секунди пристигнаха трима души и ме откриха в това положение и беше оповестена обедна отмора ", добави Диана Димитрова. 

Тя заяви, че дни след насилието е имало и друга опасност:

„ Другата опасността пристигна няколко дни по-късно пред сътрудници, с другия екип, с който снимахме, трябваше да обсъдим позиция на камерата. Споделих на режисьора, че ме болят зъбите, лицето сподели: „ Продължи да приказваш и аз ще го направя отново “.

Имам очевидци, моите прелестни сътрудници, добави с иронична усмивка актрисата. Тя изясни, че тази седмица е схванала кои са същинските й другари и на кого може да разчита.



На въпроса защо не си е извадила здравно тогава, а единствено си е направила фотоси с телефона, Диана Димитрова сподели, че е била изманипулирана от различен човек.

„ Бях решила, че отивам да си извадя здравно, по тази причина направих фотосите и ги изпратих на мой другар, и мислех да му кажа – пали си колата и идвай да ме вземеш, отиваме в болница. Трябваше да изчакам за диалог с друго лице. Това лице ме изманипулира с думите: " Какво ще постигнеш? " Аз бях една прохождаща актриса, която 2 години върви на кастинги, не се случваха нещата, само че си споделях: " Продължавай. Исках да покажа гения, по какъв начин мога да го развия, да стана по-добра. Изпитах възприятие за виновност “, описа Диана Димитрова.

За връзките си с индивида, който й е протегнал ръка, тя сподели:

„ Не беше елементарно, само че тези дни до мен доближи следващият слух, че през тези години лицето споделя други истории в актьорската колегия. 2017 година се случи побоят, 2018 година още веднъж се срещнахме на снимачната площадка, лицето ме посрещна с усмивка, здрависахме се, по какъв начин прекара лятото. Малко по-късно лицето ми се обади –и сподели: „ Ники желае твоя контакт за среща с едно малко момиче, осиновена е, доста те харесва и желае да се видите. Може ли да дам номера ти “. Направихме срещата, отидох в дома на Ники Сотиров, подарих брошура, направихме си фотоси. Той през днешния ден ми сподели доста хубава вест, само че не е в този момент моментът “.

Диана Димитрова добави, че, в случай че нападателят й се беше извинил, е щяло да й олекне. " Когато видя, че индивидът осъзнава какво е направил – може би щеше да ми олекне ".

На въпроса защо в този момент е решила да приказва, актрисата отговори:

„ Вече аз съм лице на акция, която е за предварителна защита на насилието – над дами, деца, мъже. Твоето изявление с Мариана Андонова (бел. р. брачна половинка на една от жертвите на прокурорския наследник от Перник) доста ме въодушеви – по какъв начин един цялостен град мълчи. Съзнанието ми не може да понесе, че някой може да си разреши това безчовечие и да бъде прикриван от цялостен град. Попитайте тези хора, които живеят в Перник, – за какво мълчахте всички? Аз имам голяма виновност, само че в случай че бях говорила тогава, когато бях одеве приключила студентка, която желае да се осъществя в България – кой щеше да ме чуе “.

Има и други записи на изяви на лицето, заяви актрисата:

„ Сигурна съм, че, когато стигнем до дъно - профайлърите ще кажат своята дума, тъй като тази експанзия проличава. Има доста записи на изяви на лицето.

Родителите – майка ми ме пита " Защо, за какво не си ми споделила ". Тя отиде в непозната страна, научи езика, оправи се, доста е борбена. Обясних й всички аргументи за какво в този момент. Баща ми малко се опасява сега, тъй като той е дете на друго време, само че неговите страхове към този момент нямат общо с мен. Не мога да мълча, пребивавам в България, избрала съм да се осъществявам в България, не желая, към този момент не мога да мълча “, безапелационна е Диана Димитрова.

 Според обявата на " Уикенд ", съответната причина Диана Димитрова да бъде пребита от Юлиан Вергов, е имитация, която тя прави по адрес на щерка му - 15-годишната тогава Алена. Вергов упреква довчерашната си обичана, че се пробва да манипулира детето му, и оглупял от яд, й налита на пердах пред всички. Подкарва я с плесници и юмруци.

Ден след екшъна продуцента на сериала Евтим Милошев избира да заеме страната на Юлиан Вергов и упреква Диана Димитрова, че надали не е предизвикала побоя. Актрисата не си вади здравно удостоверение, само че прави шокиращите фотоси, които избра да покаже едвам при започване на тази седмица.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР