Актрисата Даяна Ханджиева, за която в светските среди се говори,

...
Актрисата Даяна Ханджиева, за която в светските среди се говори,
Коментари Харесай

Какви мъже харесва Даяна Ханджиева?

Актрисата Даяна Ханджиева, за която в светските среди се приказва, че има загадка връзка с сътрудника си от „ Скъпи наследници “ Орлин Павлов, съумя да ускори тези клюки с признанието, че си пада по синеоки мъже.

Пред списание Story екранната Катерина разкри какви мъже биха могли да привлекат вниманието й.

„ Предпочитам да е по-висок от мен. Харесвам синеоки и зеленооки мъже, въпреки че най-голямата ми обич беше с тъмни очи. Не мисля, че има някакви наложителни характерности, просто да ми харесва. Като темперамент - да ми е леко с него, да не ме товари с непотребни нелепости, да не ми се сърди “, изяснява актрисата.

Според писанията в медиите връзките на Даяна и Орлин се задълбочили след края на фотосите на „ Скъпи наследници “, защото преди този момент тя имала сериозна връзка. При това не с кого да е, а с един от операторите на драмеди поредицата.

За злощастие на към този момент бившето й гадже точно на него се падала „ достойнството “ всякога да снима интимните й моменти с Орлин. И въпреки че на Даяна не й било напълно удобно от основаната обстановка, въпреки всичко се чувствала добре, защото „ това е Орлин Павлов “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР