Актрисата Александра Сърчаджиева продължава делото на покойния Иван Ласкин. Тя

...
Актрисата Александра Сърчаджиева продължава делото на покойния Иван Ласкин. Тя
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева сподели за Ласкин нещо уникално СНИМКИ

Актрисата Александра Сърчаджиева продължава делото на починалия Иван Ласкин. Тя преглътна тъгата си и седна в неговия стол като жури на XXIV Международeн сценичен фестивал " Велко Кънев " в Тополовград. Александра желае да резервира жив своя обичан, тя към момента приказва за него в настоящо време, а не в минало. Тя споделя, че Иван доста е обичал фестивала на самодейците и всяка година е идвал да журира в Тополовград с голямо предпочитание и възторг, написа Флагман.бг.

„ Иван обича това, което всяка година се случва тук през май месец и беше горделив от това, че беше част от фестивала. Аз също съм щастлива, че с помощта на него се допрях до тази магия и тази приказка, която се случва в Тополовград. Искам да благодаря на хората, които вършат фестивала, за това, че влагат цялата си сила, с цел да го има нещо толкоз свястно и стойностно в България. Би трябвало да се случват повече такива неща, а за жалост са малко “, сподели Александра Сърчаджиева.

„ Аз съм тук, тъй като получих покана и знам какъв брой доста той обича този фестивал. Много се веселя, че ще бъда част от това събитие, което Иван обича. Истината е, че за мен е доста мъчително, само че това са мои проблеми, които не засягат хората. Тази болежка си е единствено моя. Въпреки всичко, доста ще се веселя да бъда част от тази магия и да виждам тези хора, които не са артисти, само че с доста обич вършат спектакъл “, добави вдовицата на Иван Ласкин.

Всяка година тя идваше дружно със брачна половинка си и двамата отбелязваха насладата си със фотоси и репортажи в обществените мрежи още от тръгването от София към Тополовград. Алекс е пътувала с ръководителя на журито Калин Сърменов и с Богдана Костуркова.

Сред формалните посетители на фестивала в Тополовград бяха зам.-министърът на културата Румен Димитров, ръководителят на Съюза на българските актьори Христо Мутафчиев, който на 23 май ще стане почетен жител на Тополовград, огромният режисьор и шеф на държавна такса „ Адриана Будевска “, дълготраен ръководител на журито след кончината на Велко Кънев, артисти. Журито се оглави от артиста Калин Сърменов, негови членове Александра Сърчажиева, Богдана Костуркова, Вълчо Янев и Юрий Ангелов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР