Активното развитие на хазартната индустрия в България привлече голям брой

...
Активното развитие на хазартната индустрия в България привлече голям брой
Коментари Харесай

Слотове, които ще бъдат популярни в България

Активното развиване на хазартната промишленост в България притегли огромен брой задгранични снабдители в страната. Играчите би трябвало да прегледат деликатно идните нови версии.

Nice Catch 2 DoubleMax от Yggdrasil Gaming

Този слот е една от новостите на 2024-та година. Той принадлежи към жанра " Животни ". Машината има 3 реда и 6 барабана. Печелившите комбинации се основават на 729 печеливши линии. Максимално на едно завъртане можете да спечелите до 400 000 монети. Между другото, слот дава опция да спечелите 2 пъти повече

Дисперсията на слота е висока, а RTP-то му е 96%. При завъртане комарджията може да сложи от 0,10 до 40 монети. Играта поддържа огромен брой бонус варианти: Respins, Freespins, Risk Game, Bonus Game, Scatter Symbol, Cascading Icons.

Над игралната зона на слота има специфична канара с множители. Падането на икони под формата на риби задейства един от множителите на облагата, който ще бъде прибавен към всички облаги. Серия от безвъзмездни завъртания се задейства при рухването на тройка разпръснати знаци. Техният брой може да бъде повишен в рисковата игра, която се организира под формата на въртене на самобитно колело на шанса.

Специален знак под формата на момиче-гмуркач при рухване на последния тъпан задейства бонусната игра, която планува автоматизирано пускане на безплатните завъртания, стига игралното поле да попадне на икони на сандъци. Ако последните запълнят целия тъпан, към облагите ще бъде прибавен спомагателен множител.

Картите в играта са евтини икони, комбинациите с които могат да донесат облага от 4 до 48 монети. Балон, Риба, Ластици и Фотоапарат са пиктограми със междинна облага, които носят печеливши комбинации от 16 до 320 монети.

Точките са най-скъпата икона, която може да донесе облага от 80 до 640 заема в печеливша поредност. За да създадете последната, ще би трябвало да съберете от 3 до 6 идентични икони в посоката на премията.

Thai Paradise от Playtech

Доста остаряла слот машина, която е създадена още през 2009 година Тя принадлежи към такива категории слотове като " Пътуване " и " Плаж ". Дизайнът на играта е изработен в азиатски жанр, а главното място в нея е морският бряг. Можете да прочетете повече за доставчика тук.

Волатилността на тази машина е на приблизително равнище. Нейният RTP доближава 94,36%. Игралната зона на слота дава 3 реда и 5 барабана. Печеливши последователности от икони могат да бъдат основани на 15 направления.

Размерът на минималния залог за едно завъртане е 0,01 монети, а оптималният залог е стеснен до 15 монети. За едно завъртане можете да получите облага до 150 000 игрални монети. Стойността на една монета предстои на контролиране в диапазона от 0,01 до 1.

Играта разполага със следните варианти:

Уайлд символ; Безплатни завъртания; Символ Scatter.

10, J, Q, K, A – знаци на бюджетната игра. В комбинации с награди те носят от 5 до 150 монети. Също по този начин на ниска цена знак е Scatter под формата на Лотос, който носи от 2 до 200 монети. Тези пиктограми образуват платени комбинации в размер от 3 до 5 броя.

Други икони могат да основат печеливши комбинации, когато се паднат от 2 до 5 фигури на една от печелившите линии. Те са направени под формата на замък, лодка, слон и момиче. За комбинации с тях играчът ще бъде заплатен с облага от 5 до 5 000 заема.

Super Cash Drop от Yggdrasil Gaming

Тази машина е пусната от доставчика през 2022 година Размерът на оптималната облага в играта за едно завъртане доближава 702 400 монети. Игралната зона на слота се състои от 4 реда и 6 барабана. Комбинациите от награди се дефинират от 40 направления.

Волатилността на машината е на високо равнище, а теоретичната ѝ възвръщаемост е 95,5%. Размерът на минималния залог за едно завъртане е 0,20 монети, а оптималният е 100 монети. От бонус функционалностите в играта участват:

Респини; Freespins; Каскадни знаци.

Бюджетните знаци, за комбинации с които дават не повече от 1 монета, са цветовете на картите. Средноплатежните пиктограми са Кутия за пари, Портфейл, Златни кюлчета, както и знакът за $. Те в комбинации с награди носят от 0,20 до 2,5 монети.

Най-ценният в играта е Wild признакът, който е изработен под формата на картинка с пачка долари. Той може да замества други знаци, помагайки за основаването на платени поредици, или независимо да ги образува, като носи от 0,50 до 5 заема.

Текст:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР